JSport.roJSport.ro

Echipa U17 a Ardealului Cluj a pierdut, 2-5, meciul retur cu AFK Miercurea Ciuc, din semifinalele Cupei României, disputat miercuri la prânz, şi a ratat calificarea în finală.

Totul s-a năruit pentru micii clujeni în repriza a doua, după 1-1 la pauză aceştia primind patru goluri în următoarele 40 de minute, astfel că victoria cu 3-2 din tur nu a fost suficientă.

Greşelile individuale făcute pe faza defensivă, inclusiv de către portarul echipei lui Claudiu Moldovan, au fost principala cauză a acestui eşec, golurile lui Kristof Pal şi Gabriel Tudoran contând, din păcate pentru oaspeţi, doar la statistică.

„Am fost foarte aproape să avem prelungiri, pentru că am marcat golul de 3-2 însă arbitrul a ridicat fanionul pentru offside. Sunt supărat, însă, pentru că am făcut nişte greşeli uriaşe de portar şi de apărători, greşeli cum nu am făcut niciodată. Asta a fost problema şi aici s-a pierdut meciul. Poate pe unii i-a copleşit miza acestui joc, mai ales că au fost şi mulţi spectatori, a fost o organizare impecabilă, o atmosferă foarte frumoasă, bravo lor pentu asta. La noi au fost nişte greşeli inexplicabile, trei gafe uriaşe de portar şi ni s-au retezat şansele încă din start”, ne-a spus antrenorul clujenilor, Claudiu Moldovan, pentru echipa sa rămânând acum doar campionatul, acolo unde Ardealul U17 este lider în Liga Elitelor.

Astfel, Clujul va rămâne şi în acest an fără finalistă în Cupa României la juniori, tot astăzi CFR-ul fiind eliminată la U19.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.