JSport.roJSport.ro

Încă o premieră în Liga a IV-a. Deşi, în acest sezon, pentru aproape toate formaţiile cele mai importante meciuri erau împotriva Universităţii Cluj, există şi o echipă care refuză să se prezinte la jocul împotriva „şepcilor roşii”.

Ardealul Cluj ar fi trebuit să organizeze, miercuri după-amiaza, partida restantă cu „studenţii”, care conta pentru etapa a 24-a, însă meciul nu va mai avea loc.

Cheltuielile mari de organizare, câţiva jucători absenţi, dar şi imposibilitatea de a mai amâna o dată jocul, mutat, iniţial, pe 1 iunie, i-au făcut pe oficialii Ardealului să ia această decizie drastică.

„Am analizat întreaga situaţie şi am hotărât să nu ne prezentăm la meci. Avem câţiva jucători plecaţi în probe, câţiva sunt accidentaţi, iar în plus trebuia să cheltuim o sumă imensă, la nivel de Liga a IV-a, pentru organizarea acestui meci. Toate cumulate au dus la această decizie, astfel că următorul meci pentru noi va fi vineri, cu CFR Dej”, ne-a spus antrenorul Ardealului, Călin Moldovan.

Cel mai probabil, Universitatea va merge mâine la baza Ardealul, acolo unde va fi şi brigada de arbitri, condusă de Cristian Maghiar, care va aştepta 15 minute şi va fluiera, apoi, finalul meciului.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.