JSport.roJSport.ro
10171683_900347973396221_6900315067912250784_n
foto: Facebook-Ariesul

Arieşul Mihai Viteazu a câştigat, 2-0, meciul cu Vulturul Mintiu-Gherlii, din etapa a 15-a a Ligii a IV-a, cele două echipe făcând rocada în clasament.

Derby-ul de pe terenul nou-promovatei a fost câştigat de Arieşul prin golurile lui Kiesz şi Goia, câte unul pe repriză, gazdele irosind şi alte câteva ocazii importante de a-şi majora diferenţa. În schimb, Vulturul a pierdut o şansă mare de a se apropia la cinci puncte de liderul Potaissa Turda, elevii lui Adrian Trif nereuşind să repete jocul bun din runda precedentă, atunci când au marcat patru goluri în poarta „elitelor” de la Ardealul.

„A fost un meci bun făcut de băieţii noştri, toţi am fost mulţumiţi de efortul depus de către ei, de asemenea un joc fără alte probleme. A fost un meci care s-a jucat pentru podium, dar pe mine mă surprinde victoria Armenopolisului de la Turda, pentru că am fi putut ajunge chiar pe locul trei dacă cei din Gherla ar fi pierdut”, a spus vicepreşedintele Arieşului, Ioan Arion.

„A fost un joc foarte slab făcut de noi, departe de prestaţia cu Ardealul de etapa trecută. Am avut câteva ocazii de a marca în a doua repriză, dar nu am izbutit să dăm gol. A fost şi o greşeală mare în defensivă la golul doi, dar asta este, capul sus şi mergem înainte”,  ne-a precizat şi oficialul Vulturului, Gavril Grigoreanu.

Arieşul a depăşit-o cu un punct în clasament pe adversara de astăzi şi a urcat pe locul patru, la şapte puncte în spatele liderului Potaissa Turda.

Arieşul: Barta – Tolomeiu, Florea, Buglea, Boboia – Balint, Mercean I, Mercean V, Kiesz – Imbuzan, Goia. Au mai intrat: Fekete, Ignat, Raul Mureşan. Antrenor: Dorel Mureşan

Vulturul: Pruneanu – Boier, Pop V. Pop F. Stupinean – Mureşan, Dascăl, Balint, Găvruş – Rus, Bondor. Au mai intrat: Savu, Sămărtean şi Rusu. Antrenor: Adrian Trif

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.