JSport.roJSport.ro
foto: facebook/ariesul mihai viteazu

În primul meci al zilei de duminică în Liga a IV-a, Arieşul Mihai Viteazu şi-a rotunjit golaverajul pe spatele celor de la AS Viile Dejului, 10-0.

Trupa lui Lucian Roşu a profitat la maxim de slăbiciunile oaspeţilor, cea mai mare dintre ele fiind lotul de doar 11 jucători.

Ba mai mult, la scorul de 1-0, Banias a stat minute bune pe marginea terenului pentru a primi îngrijiri medicale în urma unui fault, iar când a reintrat scorul era deja 4-0. Zbîncă a reuşit un „poker” pentru gazde, Botaş a dat o „dublă”, celelalte patru goluri fiind marcate de Kopandy, Cătălin Crişan, Siecoban şi Horaţiu Moldovan. Dejenii au căzut mai ales din punct de vedere psihic odată cu trecerea timpului, Banias jucând accidentat până la final.

„Am început greoi, dar după jumătate de oră ne-am intrat în ritm. A fost un joc lejer, fără probleme de arbitraj, în care m-a mulţumit scorul, jocul nu merge aşa cum ar trebui să meargă. Dar îmi felicit echipa după revenirea de la 0-3 etapa trecută, cât de cât a mers jocul astăzi”, a spus antrenorul Arieşului, Lucian Roşu.

„Ce-ar mai fi de zis la 10-0? Toată lumea e dezamăgită de colegii care nu au reuşit să vină şi ieri se anunţau prezenţi. Trebuie strânse rândurile şi, cu cei care au caracter, să ducem greul până în iarnă”, spus şi mijlocaşul dejenilor, Vlad Borşan, dezamăgit de dificultatea cu care s-au strâns la acest meci coechipierii săi.

În urma victoriei cu 10-0, Arieşul Mihai Viteazu a urcat pe locul trei în clasament, cel puţin până la meciul Armenopolisului Gherla, în timp ce dejenii rămân pe locul 12, cu două puncte.

Arieşul Mihai Viteazu

Biliga
Siecoban
Buglea
Crişan N.
Botaş
Moldovan H.
Macula
Kopandy
Crişan C.
Zbîncă
Rus D.

Au mai intrat: Cîţcăuan, Pintilescu, German, Rîşteiu, Varga. Antrenor: Lucian Roşu

Viile Dejului

Dascăl
Marton
Petrean
Banias
Fodor
Farkas
Borşan
Popa
Motoroiu
Radu Paul
Mânzat

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.