JSport.roJSport.ro
foto: facebook/Arieşul
foto: facebook/Arieşul

Arieşul Mihai Viteazu a câştigat, 2-0, pe terenul penultimei clasate, CFR Dej, într-un meci din etapa a 21-a a Ligii a IV-a.

Pe un teren dificil, elevii lui Dorel Mureşan s-au chinuit pentru cele trei puncte, golurile izbăvitoare fiind înscrise de către Lucian Nemeş şi Ionuţ Mercean abia în ultimele 10 minute de joc. Primul marcator a fost elogiat, de altfel, de către colegii săi, Nemeş lipsind în prima parte a campionatului după ce a fost plecat în Anglia, acum acesta revenind chiar cu gol la Arieşul.

În schimb, dejenii au păcătuit din nou pe finalul partidei, pierzând încă o dată un joc după ce au evoluat fără greşeală timp de 80 de minute, antrenorul Darius Boldor sperând ca tinerii săi jucători să înveţe din aceste erori pe viitor.

IMG_0211„A fost un joc echilibrat, pierdut iar în ultimele minute, la fel ca la Ardealul am luat şi acum două goluri. Au ratat şi ei o ocazie, am ratat şi noi una, dar ei au dat gol la o eroare a noastră, iar când au greşit ei, noi am dat pe lângă poartă. Cam aici s-a făcut diferenţa. Din păcate, tinereţea şi-a spus cuvântul la noi, am jucat iar cu şase juniori în teren, iar unul dintre ei a greşit şi am primit gol. Asta e, sper să înveţe din greşeala aceasta pentru că vrem să le dăm încredere să crească, să joace cât mai mult. Experienţa şi-a spus cuvântul până la urmă în acest meci”, ne-a declarat antrenorul dejenilor.

„Am jucat pe un teren impracticabil, plin de bălţi, iar în prima repriză mingea nu a vrut să intre în poartă, am ratat şi de pe linia porţii. În a doua repriză a intrat pe teren Lucian Nemeş, un jucător care ne-a lipsit mult în tur, dar care a revenit acum chiar cu gol. Astăzi ne-am chinuit, dar am obţinut o victorie muncită, chiar dacă obţinută pe final”, au fost şi cuvintele căpitanului oaspeţilor, Tudor Barta.

După acest succes, Arieşul s-a apropiat la un punct de ocupanta poziţiei a patra, Viitorul Feleacu, în timp ce dejenii au rămas penultimii în clasament, cu doar opt puncte.

CFR Dej: Bonţidean – Prodan, Botcă, Duma, Marian – Boldor, Petruţiu, Ciurean, Retegan – Rişcău, Dican. Au mai intrat: Bereczki, Tecar, Georgiu. Antrenor: Darius Boldor

Arieşul: Barta – Tolomeiu, Buglea, Florea, Boboia – Oltean, Balint, Mercean I, Varga – Imbuzan, Ignat. Au mai intrat: Mureşan R, Nemeş, Mercean V. Antrenor: Dorel Mureşan

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.