JSport.roJSport.ro

Etapa a 21-a a Ligii a IV-a a debutat astăzi, Arieşul Mihai Viteazu reuşind să câştige meciul cu Ardealul Cluj, 3-0.

Gazdele au legat, astfel, două victorii consecutive în campionat, la finalul unui meci în care ocaziile au fost prezente la ambele porţi.

Mai inspirată la finalizare, Arieşul a reuşit să fructifice trei dintre şansele create, Alex Pop, care a marcat o „dublă” şi Pintilescu aducând a şasea victorie din acest sezon pentru echipa din Mihai Viteazu.

De partea cealaltă, Ardealul s-a bazat din nou pe o formulă experimentală, clujenii pregătind meciul din Liga Elitelor din weekend. De altfel, antrenorul Călin Moldovan chiar şi-a permis în acest joc să-l folosească pe Claudiu Chindriş, portarul titular de la Elite, pe postul de atacant, goalkeeper-ul Ardealului nereuşind, însă, să şi marcheze.

S-a terminat 3-0 pentru Arieşul, acest succes făcând ca trupa lui Lucian Roşu să urce, cel puţin pentru câteva zile, pe locul nouă în clasament.

„A fost un meci cu ocazii de ambele părţi, un joc frumos pentru spectatori, nu neapărat şi pentru antrenori, dar cred că experienţa şi maturitatea echipei mele au făcut diferenţa astăzi. Bineînţeles, am avut vreo cinci absenţi şi acum, pentru că aceste meciuri jucate miercurea ne-au pus unele probleme, dar e bine că am ieşit cu fruntea sus după ele şi am mai luat şi noi o gură de oxigen”, a declarat tehnicianul Arieşului, echipa sa câştigând şi partida cu Viitorul Mihai Georgescu de săptămâna trecută.

„Am avut şi noi vreo trei-patru ocazii, au mai avut şi ei, iar rezultatul dacă era mai apropiat poate era mai corect. Dar îi felicit pe adversari, au fost preocupaţi de joc, o victorie meritată şi le mulţumesc şi prietenilor mei care au venit iar să mă ajute, s-au descurcat de minune. A fost şi terenul bun şi s-a putut juca fotbal, dar acum toate forţele noastre se vor concentra pe meciul din Liga Elitelor, de duminică”, ne-a spus şi tehnicianul Ardealului, Călin Moldovan.

Arieşul Mihai Viteazu

Ionele
Perde
Mărginean
Florea
Tolomeiu Fl.
Moldovan
Crişan
Hidişan
Ignat
Pop
Varga

Au mai intrat: Pintilescu, Râşteiu, Pârţilă. Antrenor: Lucian Roşu

Ardealul Cluj

Mureşan Vl.
Feraru
Oltean
Mureşan C.
Selegean
Creţ
Gavrilă
Lăcătuş
Gabor
Hociung
Popa

Au mai intrat: Chindriş, Matiş, Uţiu. Antrenor: Călin Moldovan

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.