JSport.roJSport.ro

Arieşul Mihai Viteazu şi-a continuat forma bună pe care o traversează de câteva etape încoace şi cu AS Viile Dejului, pe care a învins-o cu 5-1.

A fost un scor, însă, care nu a reflectat neapărat şi realitatea din teren, oaspeţii ratând foarte mult la poarta lui Ionele, în timp ce gazdele au fost mult mai pragmatice.

Elevii lui Lucian Roşu au marcat atunci când a trebuit pentru a-şi asigura liniştea şi cele trei puncte în clasament, atacantul Andrei Pop reuşind două goluri, la final fiind felicitat inclusiv de către oficialii oaspeţilor. De asemenea, Crişan a izbutit şi el o dublă, Boboia fiind celălalt marcator al Arieşului, pentru AS Viile Dejului reducând din diferenţă Sălătioan.

Chiar dacă echipa sa a marcat de cinci ori astăzi, antrenorul Lucian Roşu nu a fost deloc mulţumit de jocul elevilor săi, în timp ce preşedintele dejenilor, Cosmin Groza, s-a arătat dezamăgit de ratările avute de jucătorii nou-promovatei.

„Nu pot să zic că a fost un joc strălucit, a fost unul mai degrabă muncitoresc făcut de noi. Băieţii, din păcate, tot nu au încredere în ei, încă nu îşi asumă responsabilităţile care ar trebui să şi le asume. De rezultat sunt foarte mulţumit, dar de joc nu sunt şi nu o să fiu niciodată mulţumit. Nu pot să zic că am dominat astăzi, dar am fost mai pragmatici decât cei de la Viile Dejului”, a declarat antrenorul Arieşului.

„Viile Dejului cu ocaziile, Arieşul cu golurile. Am avut foarte multe ocazii astăzi, mai ales la 0-0, dar am făcut o greşeală în defensivă şi am luat gol. Echipa a fost ok, dar am avut foarte multe ratări, atâtea ocazii şi şuturi pe poartă câte am avut în acest meci nu cred că am avut tot campionatul. Vreau să îl felicit, în schimb, pe atacantul lor, Andrei Pop, un jucător foarte bun, de viitor, care merită să joace la un nivel mult mai înalt. Mi-a plăcut foarte mult de el”, ne-a precizat şi preşedintele dejenilor, Cosmin Groza, dezamăgit, totuşi, de ocaziile numeroase irosite de Viile Dejului.

În urma acestui rezultat, Arieşul a urcat pe locul şapte în clasament, AS Viile Dejului rămânând pe poziţia a 12-a.

Arieşul Mihai Viteazu

Ionele
Siecoban
Buglea
Mărginean
Boboia
Moldovan
Ignat
Hidişan
Crişan
Varga
Pop An.

Au mai intrat: Luca, Perde, Tolomeiu, Florea. Antrenor: Lucian Roşu

AS Viile Dejului

Ruţă
Bota
Toma
Popa
Banias
Tarţa
Farkas An.
Vasile Fl.
Trif
Mureşan M.
Popan

Au mai intrat: Sălătioan, Nemeti, Petrean, Radu Paul. Antrenor: Sabin Coc

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.