JSport.roJSport.ro

img_5851Penultima clasată înaintea etapei a 14-a a Ligii a IV-a, Arieşul Mihai Viteazu, a reuşit să câştige meciul cu Unirea Tritenii de Jos la o diferenţă surprinzătoare, 5-1.

Jucătorii lui Lucian Roşu au avut un avans de două goluri pe tabelă încă din primele 10 minute, mai apoi reuşind să-şi mărească diferenţa în repriza a doua şi pe fondul unei prestaţii de nerecunoscut a oaspeţilor. Arieşul şi-a văzut de joc şi a mai lovit de două ori bara pe lângă cele cinci goluri marcate, Sadaguschi, Pintilescu, autogolul lui Tudor Crişan şi “dubla” lui Cătălin Crişan făcând ca echipa din Mihai Viteazu să urce, cel puţin până mâine, două locuri în clasament.

În schimb, oaspeţii au ratat şansa de a se distanţa de ultimele şase poziţii după cel mai slab meci din acest campionat, Ozvadă fiind cel care a mai reuşit să salveze din onoarea Triteniului în partida de astăzi.

“Rezultatul nu e surprinzător pentru mine. Mă aşteptam să explodăm la un moment dat, pentru că am tot încercat variante de echipă. Azi, deşi au lipsit câţiva jucători importanţi, am reuşit să învingem o echipă incomodă totuşi, dar căreia nu i-a ieşit deloc jocul şi pentru că noi am stat destul de bine. Mă bucură faptul că echipa a început să aibă încredere în ea şi sperăm că în iarnă vom face câteva plombe ca să nu mai fim ciuca bătăilor, aşa cum ne-au considerat alţii. Când îţi pleacă 12 jucători, e foarte greu să revii, dar în primăvară vreau ca echipa să aibă altă faţă, pentru că am încredere în aceşti copii”, ne-a spus vicepreşedintele Arieşului, Ioan Arion, după un meci care l-a dezamăgit crunt pe antrenorul jucător al Triteniului, Andrei Pintilie.

“Mi-e ruşine de prestaţia pe care am avut-o, de atitudinea jucătorilor, de jocul practicat, dar cred că s-au crezut mari fotbalişti după rezultatele bune din ultima perioadă. Am fost penibili azi, parcă acum am pus prima oară în picioare ghetele de fotbal, iar înfrângerea asta usturătoare ne-a adus cu picioarele pe pământ. Nimeni nu a jucat bine azi, s-au crezut învingători de la început şi am intrat foarte relaxaţi. Am avut vreo 4-5 ocazii în prima repriză, dar în a doua nimic. Azi nu am avut mari absenţe şi de-asta mă doare că am pierdut. Nu ne-a ieşit nimic, nu am alergat, iar diferenţa de 5-1 a fost chiar diferenţa de valoare din teren”, a precizat tehnicianul Unirii, echipa sa putând să coboare un loc în clasament dacă ISCT va câştiga mâine.

ariesul-mihai-viteazuArieşul Mihai Viteazu

Ionele
Perde
Mărginean
Tolomeiu
Boboia
Varga
Pintilescu
Ignat
Linca
Sadaguschi
Crişan C.

Au mai intrat: Rîşteiu, Pârţilă. Antrenor: Lucian Roşu

Unirea Tritenii de Jos

Rusu Alex
Ceclan
Gall S.
Ozvadă
Crişan T.
Saşa
Câmpian
Bărbos
Nemeş
Podariu
Pintilie An.

Au mai intrat: Luduşan, Deiac, Cicoş. Antrenor: Andrei Pintilie

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.