JSport.roJSport.ro

IMG_5309Arieşul Mihai Viteazu şi Viitorul Feleacu au remizat, 1-1, într-un meci din etapa a 17-a a Ligii a IV-a, rezultat care le ajută, mai degrabă, pe Armenopolis Gherla şi pe Luceafărul Cluj, echipe aflate în luptă directă pentru promovare.

Jocul de la Mihai Viteazu a avut două reprize diferite, dacă în prima oaspeţii au fost mai periculoşi, reuşind să şi marcheze prin Mihai Burz, dar ratând şi alte două ocazii importante, partea a doua a jocului a însemnat o dominare a Arieşului. Golul lui Bogdan Fechete a venit logic, pe fondul unei prestaţii bune a gazdelor, însă jucătorii lui Dorel Mureşan nu au mai avut puterea să mai înscrie o dată, astfel că au ratat şansa de a se apropia la doar două puncte de locul 1 în clasament.

10171683_900347973396221_6900315067912250784_n„A fost un meci foarte greu, cu o echipă bună, dar cred că a fost un rezultat echitabil, iar pe mine personal mă mulţumeşte. Au fost ocazii pentru ambele echipe, în prima repriză ei ne-au dominat, dar partea a doua a meciului a fost a noastră. Am vrut să câştigăm, dar din păcate atât am putut astăzi şi a ieşit un egal care le-a ajutat pe echipele din faţa noastră. Noi luăm fiecare meci în parte, le jucăm pe toate la victorie şi vrem să ajungem cât mai sus în clasament”, ne-a spus căpitanul Arieşului, portarul Tudor Barta.

„Un egal bun pentru Armenopolis şi Luceafărul. A fost un joc echilibrat, prima repriză dominată de către noi, dar am căzut fizic în a doua parte. Am ratat mult, la pauză trebuia să avem 3-0, am irosit şi două ocazii cu poarta goală, dar ratările s-au întors împotriva noastră în a doua repriză. Rezultatul e un pic mincinos, dar asta e. Lupta se termină pentru noi doar când ieşim matematic din cărţi, acum distanţa de puncte s-a mărit, dar avem şi un joc în minus, iar atunci când şi adversarele noastre vor sta ne putem apropia şi să le ţinem încă sub presiune. Oricum, însă, eu sunt realist şi consider că promovarea e un obiectiv foarte greu de îndeplinit. Individual stăm bine, dar ne lipseşte maturitatea în joc”, a declarat şi antrenorul Viitorului, Lucian Roşu.

Arieşul rămâne pe locul patru în clasament, cu 31 de puncte, în timp ce Viitorul îşi păstrează poziţia a şasea, cu un total de 29 de puncte, dar şi cu un joc mai puţin disputat faţă de toate celelalte echipe de deasupra ei.

Arieşul: Barta – Tolomeiu, Buglea, Florea, Boboia – Balint, Kiesz, Imbuzan, Mercean V. – Ignat, Goia. Au mai intrat: Oltean, Mureşan R. şi Fechete. Antrenor: Dorel Mureşan

Viitorul: Silaghi – Burcă, Crişan N, Mureşan, Neamţu – Grigoroşcuţă, Vescan – Danciu, Goga, Crişan C. – Burz. Au mai intrat: Moldovan D, Moldovan H. şi Tinteşan. Antrenor: Lucian Roşu

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.