JSport.roJSport.ro

În derby-ul etapei a 24-a, Arieşul Mihai Viteazu a pierdut, 0-2, meciul cu Unirea Tritenii de Jos.

A fost prima înfrângere din retur pentru gazde, care au ratat şansa de a trece din nou pe locul trei, în timp ce Triteniul pare că a uitat rapid eşecul cu Turda şi a aglomerat şi mai tare lupta pentru ultima treaptă a podiumului.

Meciul de la Mihai Viteazu a fost decis de atitudinea celor două echipe. Dacă gazdele au lăsat de dorit la acest capitol, lucru recunoscut la final de către antrenorul Lucian Roşu, „leii” din Triteni au fost conduşi perfect din teren de către antrenorul Andrei Pintilie, acesta chiar deschizând scorul în prima repriză.

Gazdele nu au reuşit să schimbe foarte multe în repriza secundă, la final mulţumindu-se doar cu barele lui Danciu şi Kopandy. Ceclan a stabilit scorul final cu golul de 2-0 şi a adus a doua victorie la rând pentru Unirea. În schimb, Arieşul a bifat primul eşec al returului.

„Nu ne aşteptam să pierdem acest meci, chiar nu era momentul să vină prima înfrângere. Am avut impresia că rezultatele de până acum ne pun în postură de favoriţi, dar la nivel de mentalitate încă suferim şi am intrat cu nasul pe sus. Ei ne-au coborât de pe piedestal şi sper să învăţăm din greşeli. Ca joc am fost penibili, recunosc. Am avut două bare, dar prin şuturi de la distanţă, alea nu le consider ocazii”, a declarat antrenorul Arieşului, Lucian Roşu.

„Scorul putea fi şi mai mare, pentru că am mai avut ocazii şi singur cu portarul. Sunt mulţumit, meciul ăsta m-a făcut să uit de meciul cu Turda. Am jucat bine, ce trebuia, nu le-am dat nicio şansă. Jucăm fotbal, asta e cel mai important şi îmi dă încredere pe viitor că cine ştie ce se întâmplă la anul… iar acum de ce să nu sperăm la mai mult de locul cinci. Mă bucur că nu am mai pierdut în deplasare din luna octombrie, de la Iclod. Singurele ofuri pe care le am sunt de la meciul cu Floreştiul, când a venit acea greşeală de arbitraj şi din prima repriză cu Turda, când nu ştiu ce s-a întâmplat”, a spus şi antrenorul golgheter al oaspeţilor, Andrei Pintilie.

Mai jos puteţi vedea sărbătoarea din vestiarul Triteniului după această victorie.

Meci oficial Seniori liga IVAriesul M.Viteazul-Unirea Triteni 0-2(0-1).Pt Unirea au marcat: Pintilie Andrei si Paul Ceclan.NO COMMENT :)))Astia sunt baietii mei,si au inima de lei …..!!!Hai Unirea siBine ati venit la munca!!!UT#UT #groapaculei #top5

Publicată de Unirea Triteni pe Duminică, 29 aprilie 2018

Arieşul Mihai Viteazu

Mureşan
Moldovan
Buglea
Crişan N.
German
Siecoban
Ignat
Tarcea
Kiesz
Cîţcăuan
Danciu

Au mai intrat: Rîşteiu, Popescu, Fechete, Kopandy, Zbîncă. Antrenor: Lucian Roşu

Unirea Triteni

Rusu
Paleoca
Ozvadă
Gall S.
Tot
Podariu
Indreica
Ceclan
Bărbos
Nemeş
Pintilie An,

Au mai intrat: Saşa, Luduşan, Voivod, Deiac, Petrea. Antrenor: Andrei Pintilie

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.