JSport.roJSport.ro

img_4199Armenopolis Gherla a depăşit pasa proastă din startul sezonului, perioadă în care a pierdut două meciuri în primele patru etape, obţinând sâmbătă dimineaţă, la Câmpia Turzii, a cincea victorie consecutivă.

Elevii lui Cristian Vedean au reuşit şi cel mai clar succes al lor din acest campionat, 8-0 în faţa ISCT-ului, o formaţie care nu mai seamănă deloc cu cea din sezonul trecut, atunci când punea probleme oricărei echipe. Mai concentraţi şi mai valoroşi decât adversarii lor, gherlenii şi-au făcut meciul uşor la Câmpia Turzii, acolo unde şi-au permis să rateze şi un penalty, prin Izidor Bunea.

La acest meci, antrenorul ISCT-ului, Dorin Roşu s-a bazat din nou pe mulţi juniori, experienţa superioară a gherlenilor simţindu-se din plin la Câmpia Turzii, în repriza a doua inclusiv tehnicianul de 48 de ani intrând pe teren.

Doroftei, Danciu şi Bocoş au marcat, fiecare, câte o dublă în poarta gazdelor, Daniel Moldovan şi Roman contribuind şi ei la unul dintre scorurile campionatului. Cu aceste trei puncte, Armenopolis le-a egalat pe „U” Cluj şi Olimpia Gherla în clasament, ambele urmând să joace, însă, în această etapă, în timp ce formaţia lui Dorin Roşu a bifat a şasea înfrângere de până acum, ISCT câştigând doar trei din cele nouă partide disputate.

“Am folosit iar mulţi juniori, am primit goluri pe nişte greşeli elementare, însă Armenopolis e echipă bună, nu avem ce să comentăm. Asta e, am pierdut 8-0 şi mergem mai departe până în iarnă, apoi vom vedea ce se va întâmpla. Acum jucăm la Mintiu şi apoi o aşteptăm pe „U” Cluj”, a spus antrenorul gazdelor.

„A fost un meci dominat autoritar de noi. Nu ne aşteptam să câştigăm la un asemenea scor, am vrut doar să obţinem cele trei puncte, dar suntem o echipă bună. Am prins şi un teren destul de bun, care ne avantajează şi am ajuns la a cincea victorie consecutivă. Jucăm etapa viitoare cu Mihai Viteazu şi vrem încă trei puncte. Am început mai greu campionatul, dar avem cinci victorii şi un egal în ultimele şase meciuri şi suntem foarte mulţumiţi”, a precizat antrenorul gherlenilor, Cristi Vedean.

industria-sarmei-campia-turziiIndustria Sârmei Câmpia Turzii

Ţicudean
Mocan
Crişan C.
Crişan R.
Moldovan M.
Rus M
Moldovan S.
Moldovan G.
Ciungan
Nicoară
Voiculeţ

Au mai intrat: Indrei, Roşu, Cămăraşan. Antrenor: Dorin Roşu

armenopolis-gherlaArmenopolis Gherla

Morar
Sîmboan P.
Mar. Ionuţ
Tînc
Sîmboan An.
Moldovan D.
Stan David
Roman
Bocoş
Doroftei
Danciu

Au mai intrat: Mureşan I., Corovei, Codorean, Bunea. Antrenor: Cristian Vedean

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.