JSport.roJSport.ro

Armenopolis Gherla a reuşit să câştige meciul considerat derby al etapei a 17-a a Ligii a IV-a, 4-2 cu Someşul Gilău.

Victoria gazdelor a venit după o primă repriză perfectă, la pauză Armenopolis conducând cu 3-0, gherlenii arătându-se încântaţi, la final, de jocul prestat în primele 45 de minute.

Relaxarea cu care elevii lui Cristi Vedean au reintrat pe teren era să-i coste scump pe aceştia  mai apoi, gilăuanii trecând brusc la conducerea jocului şi reuşind să „aprindă” finalul, după ce au marcat de două ori în poarta lui Tala. În ultimele minute, însă, emoţiile au fost risipite de către gherleni, „dubla” lui Bocoş şi golurile lui Crăciun şi Doroftei aducând trei puncte importante, în cele din urmă, în tabăra gazdelor.

De partea cealaltă, Goga şi Fertea au înscris pentru gilăuani, la final aceştia acuzând anumite greşeli de arbitraj făcute în acest joc. “Suntem foarte supăraţi pe maniera de arbitraj, a fost foarte slabă. Nu vrem să spunem mai multe, sperăm doar să fi fost nişte greşeli omeneşti”, ne-a spus preşedintele Someşului, Mihai Vele.

Acest rezultat o ajută pe Armenopolis să facă rocada în clasament cu Gilăul, gherlenii urcând pe locul cinci graţie unui golaveraj mai bun.

„Am avut 3-0 la pauză, după cea mai bună repriză a noastră din ultima vreme, în care am ratat şi alte câteva ocazii. În a doua parte ne-am relaxat puţin, am făcut o primă jumătate slabă şi am luat chiar golul de 3-2 în minutul 89, însă am reuşit apoi să mai dăm un gol şi am câştigat trei puncte importante, pe merit. E bine că nu ne-am încurcat cu o echipă bună a campionatului, masivă, care a stat bine şi fizic şi ne bucurăm de această victorie”, a spus antrenorul Armenopolisului, Cristi Vedean.

Armenopolis Gherla

Tala
Sâmboan An.
Tînc
Vînău
Sâmboan P.
Moldovan
Mar. Ionuţ
Popa
Crăciun
Danciu
Bocoş

Au mai intrat: Precup, Doroftei, Roman, Vălean. Antrenori: Cristi Vedean şi Stan David

Someşul Gilău

Biliga
Pop
Bolboacă
Niste
Boldea
Krasnai
Goga
Mateş
Gherman
Fertea
Chiorean

Antrenor: Rareş Mateş

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.