JSport.roJSport.ro

După Someşul Gilău săptămâna trecută, acum a venit rândul Armenopolisului Gherla să fie pedepsită de către AJF Cluj.

Echipa pregătită de Cristi Vedean a pierdut două meciuri la „masa verde”, cu Industria Sârmei Câmpia Turzii şi Arieşul Mihai Viteazu, aceste eşecuri inversând câteva poziţii şi în clasamentul Ligii a IV-a.

Folosirea unui jucător fără drept de joc şi introducerea unui junior pe teren care a evoluat şi cu 24 de ore mai devreme, nefiind respectată pauza de minim 36 de ore, a dus la pierderea a şase puncte de către gherleni, care au căzut pe locul cinci. Ba mai mult, Armenopolis va evolua fără antrenor pe bancă până la finalul campionatului, tehnicianul Cristi Vedean fiind suspendat o lună pentru că l-a introdus pe Vlad Boier la meciul cu ISCT, fără ca jucătorul să prezinte o legitimaţie de joc.

Antrenorul gherlenilor poate să facă apel în maxim 15 zile, însă, cel mai probabil, Vedean va urmări din tribună cele două meciuri cu Universitatea Cluj pe care echipa sa le va disputa săptămâna viitoare, în Cupa României şi campionat.

„Bunul simţ şi respectul mă caracterizează şi voi respecta decizia luată de AJF. Eu nu am vrut să fac o ilegalitate la meciul cu ISCT, iar dacă eram convins că jucătorul meu nu are drept de joc, nu îl foloseam. La momentul respectiv am fost informat că el are drept de joc şi de-asta l-am introdus pe adeverinţă medicală şi pe buletinul lui, deci nu pe altă legitimaţie. Îmi asum ceea ce am făcut şi voi sta în tribună la ultimele meciuri”, a comentat antrenorul gherlenilor decizia luată ieri de AJF Cluj.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.