JSport.roJSport.ro
foto: facebook/cfr dej

CFR Dej şi Armenopolis Gherla au disputat, duminică, ultimul meci al etapei a 16-a din Liga a IV-a, câştigat de către gherleni cu 3-1.

Oaspeţii l-au controlat autoritar mai ales în prima repriză, la pauză rezolvând deja meciul prin golurile lui Bocoş, Marian Ionuţ şi Moldovan. După pauză, dejenii au ieşit şi ei la joc reuşind să marcheze prin Silaşi, care a transformat o lovitură de la 11 metri, prea puţin pentru ca ultima clasată să poată obţină ceva de la acest meci.

Marea problemă a dejenilor a fost, în schimb, starea terenului din “Obor”, aceştia recunoscând că stau cel mai prost din Liga a IV-a la acest capitol.

“A fost un meci pe care gherlenii l-au câştigat pe merit, dar pe un teren foarte rău. Sunt dezamăgit să știu că echipa CFR Dej are cel mai rău teren și cea mai urâtă bază sportivă din tot județul, dar totuși mergem înainte pentru că vrem să practicăm fotbalul şi îl iubim. A fost o primă repriză slabă din partea noastră, avem mulţi jucători noi, unii au plecat de la noi, şi poate a existat şi un trac, un pic de teamă. Dar în repriza a doua am început să ne revenim, am avut mai multă încredere în noi şi a fost o diferenţă enormă faţă de prima parte, dar victoria a fost meritată a Gherlei, per ansamblu”, a declarat antrenorul dejenilor, Darius Boldor.

“A fost o victorie lejeră, cred că Dejul a avut o singură ocazie, la acel penalty. Noi am mai dat şi trei mingi în bară, a fost un joc pe care l-am controlat autoritar, nu s-a pus în niciun moment problema învingătoarei. Sunt mulţumit după acest prim joc”, ne-a spus şi tehnicianul gherlenilor, care a folosit azi şi doi jucători veniţi în această iarnă, Ştefan Popa, de la CS Iernut şi Vlad Vălean, de la rivala CS Floreşti.

La secţiunea “Clasamente” puteţi vedea cum arată ierarhia la finalul primei etape a returului.

CFR Dej

Pop
Marian
Vaida
Todica
Boldor
Silaşi
Breharu
Lazăr
Cîmpean Co.
Dican
Borşan

Au mai intrat: Kerekes, Cîmpean Cl., Bara, Biriş. Antrenor: Darius Boldor

Armenopolis Gherla

Morar
Sâmboan An.
Popa
Tînc
Sâmboan P.
Mar. Ionuţ
Vlădean
Stan David
Roman
Moldovan
Bocoş

Au mai intrat: Doroftei, Codorean, Corovei, Mureşan. Antrenori: Cristi Vedean, Stan David

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.