JSport.roJSport.ro

Armenopolis Gherla a câştigat la scor de neprezentare meciul cu Unirea Floreşti, 3-0, disputat vineri după-amiază, în etapa a 18-a a Ligii a IV-a.

Partida a fost dominată autoritar de către jucătorii pregătiţi de Cristi Vedean şi Stan David, care şi-au mai creat şi alte câteva ocazii la poarta lui Grămadă, pe lângă cele trei goluri marcate de Danciu, Bocoş şi Crăciun.

Gazdele au fost de nerecunoscut şi pentru antrenorul Ioan Maja, floreştenii venind după două rezultate pozitive, tehnicianul Unirii explicând, în stilul său caracteristic, ce s-a întâmplat ieri pe teren.

„Am pierdut fără drept de apel, ba scorul e prea mic, pentru că au avut nişte ocazii extraordinare. Gherla e o echipă mult mai matură decât a noastră, dar parcă jucătorii mei au fost legaţi la picioare. A doua pasă era ba la adversar, ba în aut, nu ştiu ce s-a întâmplat cu ei. Cred că nu le priesc victoriile şi punctele scoase din deplasare, nu le pot digera. Acum, asta e, mai sunt şi zile destea, dar cred că aceşti copii ai mei umblă să mânânce vulturi, când ei nu pot mânca pui de găină. Cine ştie, poate s-au gândit că nu suportam încă un meci bun din partea lor”, ne-a declarat Ioan Maja, un personaj aparte în fotbalul judeţean.

De partea cealaltă, gherlenii au bifat a treia victorie din trei meciuri jucate în 2017 şi continuă urcuşul spre podium.

„A fost un meci dominat de noi de la un capăt la altul, am câştigat fără probleme şi continuăm forma bună pe care am arătat-o în ultimele meciuri. La acest meci au mai debutat doi jucători noi, Darius Tinteşan şi Dan Mureşan, şi ne bucurăm că începutul de retur e mai bun decât prima parte a turului. Luăm meci cu meci şi sperăm să ţinem ritmul şi pe viitor, pentru că urmează două meciuri grele pentru noi, cu Turda şi cealaltă echipă din  Gherla”, a spus şi tehnicianul Armenopolisului, Cristi Vedean.

În secţiunea „Clasamente” puteţi vedea cum arată ierarhia la zi a Ligii a IV-a, înaintea celor trei meciuri de astăzi.

Unirea Floreşti

Grămadă
Silaghi
Rus
Madru
Proca
Cîţcăuan
German
Timoc
Kallos
Cenan
Zbâncă

Au mai intrat: Psibel, Grigorean, Brici, Mureşan M. Antrenor: Ioan Maja

Armenopolis Gherla

Morar
Sâmboan An.
Popa
Mureşan Dan
Sâmboan P.
Moldovan
Roman
Stan David
Danciu
Crăciun
Bocoş

Au mai intrat: Tinteşan, Boszak, Vălean, Precup. Antrenori: Cristi Vedean, Stan David

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.