JSport.roJSport.ro
gherla-armenopolis
foto: gherlainfo.ro

Armenopolis Gherla a câştigat categoric, 9-3, meciul cu Ardealul Cluj, primul al etapei a 25-a din Liga a IV-a.

Elevii lui Cristi Vedean, Ioan Mureşan şi Stan David s-au desprins decisiv, însă, abia în partea a doua a jocului, după 3-1 la pauză, golul de 5-2 fiind marcat dintr-un penalty la care portarul oaspeţilor, Farkas, a fost eliminat. Până atunci, cele două echipe s-au întrecut în ocazii, clujenii, la care au evoluat mulţi jucători şi din Liga Elitelor U19, fructificând doar două dintre ele la poarta lui Tala.

În cele din urmă, eliminarea portarului de la Ardealul a înlăturat orice emoţie pentru gherleni, care au mai înscris apoi cinci goluri în poarta oaspeţilor. Dacă pentru gazde au marcat Crăciun, Mureşan, Roşa, Morar, Roman, Moldovan şi Marian Ionuţ, ultimii doi autori a câte unei “duble”, pentru Ardealul au punctat Prejmerean, Drăghici şi Bituleanu.

“A fost un meci echilibrat la un moment dat, ei chiar au avut două-trei ocazii importante de gol, însă repriza secundă a fost la discreţia noastră, mai ales după eliminarea de la ei. Acolo s-a rupt de tot jocul. A fost şi puţin iarba mai mare pe terenul nostru, poate şi asta i-a încurcat pe cei de la Ardealul, care am văzut că au venit cu jucătorii mai mari, de la Elite”, a declarat Cristi Vedean.

De menţionat că mijlocaşul gazdelor, Stan David, şi-a ispăşit în acest meci prima din cele şase etape de suspendare primite după ce a intrat în cabina arbitrilor la finalul derby-ului pierdut cu Viitorul Feleacu, 0-2, “şi a făcut unele afirmaţii de o gravitate extremă”, potrivit AJF Cluj.

În urma acestui succes, Armenopolis a urcat pe locul trei deocamdată, în timp ce Ardealul va încheia campionatul pe locul 11.

Armenopolis: Tala – Mureşan I, Tînc, Sîmboan An, Sîmboan P – Crăciun, Marian I, Roman, Roşa –  Morar, Cotuţ. Au mai intrat: Codorean şi Moldovan. Antrenori: Cristi Vedean, Ioan Mureşan, Stan David

Ardealul: Farkas – Jude, Varga, Băghiceanu, Feraru – Neamţ, Manu, Prejmerean, Deneş, Bituleanu – Drăghici. Au mai intrat: Potcoavă, Oltean, Cozma, Rus. Antrenor: Cosmin Văsâie

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.