JSport.roJSport.ro

img_6582AS Viile Dejului, echipă nou-promovată în Liga a IV-a, a încasat 10 goluri pe Cluj Arena în meciul cu Universitatea.

Al doilea scor al campionatului, după 12-0 cu Unirea Triteni, nu a fost primit prea bine de către oficialii echipei dejene, care au subliniat la final că au luat, în 90 de minute, jumătate din numărul golurilor încasate în celelalte nouă partide.

Aceştia au recunoscut superioritatea adversarului, însă se aşteptau să piardă la o diferenţă mai mică, menţionând şi experienţa unică de a evolua pe Cluj Arena.

“Nu ne aşteptam la acest scor, am venit să luăm un punct, dar am luat mai multe goluri decât ne-am aşteptat. Ne-am dorit foarte mult să facem un meci bun, dar s-a văzut clar superioritatea Universităţii, care este o echipă de Liga I, nu de Liga a IV-a. Am încercat în a doua repriză să dăm şi noi gol, însă la orice schimbare de linie am primit imediat gol. A fost o experienţă deosebită să jucăm pe Cluj Arena, nu ştiu dacă ne vom mai întâlni vreodată cu această şansă, e un stadion pe care mulţi doar visează să joace. În primele 10 minute s-au văzut emoţiile aferente la jucătorii noştri. A fost un duş foarte rece pentru noi şi sperăm să ne motiveze pentru etapa viitoare cu Triteniul”, a declarat preşedintele dejenilor, Cosmin Groza.

Echipa sa a ajuns, astfel, la 30 de goluri primite în 10 meciuri, iar în runda următoare va avea derby cu Unirea Triteni, ambele formaţii aflându-se la egalitate de puncte în clasament, câte şapte fiecare.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.