JSport.roJSport.ro

13226977_571909859651055_24934767207990114_nCei 11 componenţi ai Luceafărului Cluj, care au făcut parte din echipa Dacia Felix la Campionatul Mondial al Avocaţilor din Spania, se întorc dezamăgiţi acasă după finala disputată sâmbătă seară.

Clujenii au pierdut la loviturile de departajare ultimul act, împotriva brazilienilor de la Feras de Babilonia, după ce au fost egalaţi în minutul 87 al timpului regulamentar. Golul lui Ciprian Roman, din primele 90 de minute, părea să aducă titlul mult visat la Cluj, însă reuşita brazilienilor de pe finalul partidei a trimis meciul la penalty-uri.

Acolo, eroul avocaţilor clujeni din semifinale, Călin Budişan, a apărat din nou două lovituri de la 11 metri, însă de data aceasta nu a fost ajutat şi de către colegii săi, Mândroc, Sâsâeac şi Răzvan Truşcă ratând, golurile fraţilor Costin şi Mădălin Puşcă nefiind de ajuns pentru victorie. Astfel, cu scorul final de 4-3, brazilienii au câştigat a 18-a ediţie a Campionatului Mondial al Avocaţilor, în timp ce românii au bifat a doua finală pierdută la această competiţie.

Mai jos aveţi lotul vicecampioanei mondiale, care a reuşit, totuşi, să reprezinte cu succes România la acest turneu final.

Dacia Felix: Călin Budişan, Bogdan Rebrean – Adrian Truşcă, Răzvan Truşcă, Bogdan Oane, Adrian Brînduşan, Mihai Frătean, Paul Dîrjan, Alexandru Corpodean, Costin Puşcă, Mădălin Puşcă, Flaviu Sâsâeac, Augustin Mândroc, Simion Bran, Mirel Toader, Călin Csalai, Lucian Jorza, Ciprian Roman. Antrenori: Dragoş Cojocaru şi Călin Budişan

Joma - JSport.roJSport.ro

3 COMENTARII

  1. Alo, Baroul Cluj, v-ati cumparat echipa de fotbal si ati inscris-o intr-o competite rezervata doar avocatilor! Clasica smecherie romaneasca de fentare a regulamentelor. Iar AJF Cluj trebuie sa raspunda de ce a amanat meciurile Luceafarului pentru ca fotbalistii sa joace pe blat in locul avocatilor, fara a avea niciun suport regulamentar in asta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.