JSport.roJSport.ro

IMG_0156CFR Cluj a reuşit prima victorie din ultimul deceniu cu Steaua Bucureşti, 2-0, însă au urmat două meciuri în care jocul formaţiei pregătite de Francisc Dican i-a dezamăgit pe suporteri.

Feroviarii au jucat fotbal doar în ultimul sfert de oră cu FC Voluntari, meci încheiat 2-2, şi s-au chinuit teribil, sâmbătă, cu CSMS Iaşi, într-o partidă în care situaţiile de gol au fost extrem de rare la poarta moldovenilor. Fără cele şase puncte de la TAS, CFR Cluj pare că va avea un drum dificil până în play-off, iar antrenorul principal al ardelenilor, Dan Matei, speră ca problemele apărute în jocul echipei clujene să poată fi remediate rapid.

„Evident că nu ne mulţumeşte acest punct cu Iaşiul, dar până la urmă orice punct ajută şi vom vedea la finalul campionatului dacă chiar ne-a ajutat, totuşi e un punct câştigat. Ne aşteptam la un meci dificil, ştiam că Iaşiul se va aglomera, dar neducând mingi în faţa porţii şi nejucând în profunzime, ocaziile au apărut foarte rar. Am câştigat cu Steaua şi, e adevărat, au urmat apoi două jocuri puţin mai slabe, însă fiecare echipă poate să aibă fluctuaţii. Cei 11 jucători şi rezervele care intră pe teren pot să aibă momente de scădere de formă, dar sper să nu se fi schimbat nimic în rău şi să putem remedia ce s-a întâmplat în seara asta. Trebuie să acumulăm puncte şi să ajungem în play-off, mai ales că am înţeles că vom primi şi cele şase puncte de la TAS”, a spus Dan Matei.

Pentru CFR Cluj, care se află acum în partea a doua a clasamentului, va urma, vineri seară, un meci pe terenul ultimei clasate, Petrolul Ploieşti.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.