JSport.roJSport.ro

img_9149CFR Dej a pierdut, 0-7, meciul cu Universitatea Cluj, din etapa a treia a Ligii a IV-a, însă mult mai important pentru alb-vişinii a fost că jocul s-a disputat pe Cluj Arena, cu 2.000 de spectatori în tribune şi o galerie care a cântat neîntrerupt.

Oaspeţii s-au fotografiat înainte de începutul partidei pentru a imortaliza momentul de a disputa, un meci oficial, pe unul dintre cele mai moderne stadioane din Europa, iar la final, deşi echipa sa a primit şapte goluri, antrenorul Darius Boldor s-a arătat extrem de mulţumit. Tehnicianul CFR-ului şi-a felicitat jucătorii, dar i-a urat şi succes Universităţii Cluj, pe care o vede chiar în cupele europene.

“Vreau să-mi felicit proprii jucători şi să le mulţumesc pentru sacrificiul făcut, pentru că toţi vin de la muncă şi ne-am prezentat aşa cum ne-am prezentat. Chiar dacă am primit şapte goluri, cinci dintre ele au fost din faze fixe, momente pe care nu le putem pregăti pentru că nu facem antrenamente. Am căzut şi fizic pe final, dar le mulţumesc încă o dată că joacă la această echipă, deşi noi nu le putem oferi nimic. Pentru noi, a fost o bucurie senzaţională să putem juca pe Cluj Arena, chiar le-am spus băieţilor înainte de meci să trăiască momentul, să se creadă jucători de fotbal. E foarte puţin probabil să se mai întâlnească cu un asemenea eveniment, poate vor mai juca aici, dar cu un aşa public în spate nu prea cred. Îi doresc mult succes Universităţii Cluj şi sper să ajungă în Liga I şi chiar în cupele europene”, a declarat Darius Boldor.

Victoria cu 7-0 a lui “U” l-a mulţumit, însă, doar parţial pe Marius Popescu, tehnicianul “şepcilor roşii” fiind deranjat de jocul elevilor săi în primele 30 de minute.

“Nu am respectat ceea ce ne-am propus la început, dar apoi am vorbit la pauză, am făcut câteva corecţii şi am crescut în joc. Avem mai multe plusuri decât minusuri, dar sper să ne dezvoltăm şi să progresăm cât mai repede, luptându-ne şi cu acest impediment de a avea doar 23 de zile de pregătire”, a declarat “Papi”, după a doua victorie categorică a lui “U” în Liga  IV-a.

Clujenii nu se află pe primul loc pentru că au un meci mai puţin disputat decât Someşul Gilău, Olimpia Gherla şi Sticla Turda, ocupantele primelor trei poziţii în clasament, cu maxim de puncte.

Joma - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

  1. au fost peste 3500 in tribune. la inceput ai zis 1500, apoi ai sarit la 2000, daca te pui cu burta pe carte o sa inveti sa numeri si mai mult de 2000. esti pe drumul cel bun. Bravo!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.