CFR Cluj a pierdut, 0-1, meciul din deplasare cu Lazio, care a contat pentru grupa E a Europa League.

Feroviarii au jucat mai bine în repriza secundă, dar italienii stau acum mai bine la rezultatele directe şi românii trebuie să ia un punct cu Celtic peste două săptămâni pentru a fi siguri de calificare.

Dan Petrescu a folosit degeaba cinci fundaşi în acest meci, pentru că Lazio nu a avut mari probleme să ajungă la poarta adversă. Adekanye, cu un şut peste, a anunţat golul lui Correa, care i-a păcălit pe fundaşii CFR-ului în minutul 25 şi l-a învins pe Arlauskis. Clujenii au fost periculoşi apoi la şutul în bară a lui Djokovic, după care au scăpat la ocazia aceluiaşi Correa. Singur cu Arlauskis, argentinianul a trimis mult pe lângă poartă.

În debutul părţii secunde, CFR-iştii puteau să egaleze la respingerea nefericită a lui Acerbi, dar mai ales la dubla ocazie mare a lui Păun şi Omrani la aceeaşi fază. Omrani şi Camora au ratat apoi din nou două ocazii mari prin şuturi de la limita careului. Finalul de meci le-a aparţinut clujenilor, care au şi marcat o dată, dar golul lui Traore a fost anulat pentru offside. Deac şi Cestor nu au găsit drumul spre gol, iar Lazio s-a impus la limită, 1-0, scor suficient pentru a sta mai bine decât CFR la rezultatele directe.

Clujenii sunt obligaţi acum să nu piardă cu Celtic în ultima etapă pentru a ajunge în şaisprezecimile Europa League.

Lazio

Proto
Acerbi
Vavro
Bastos
Jony
Luis Alberto
Cataldi
Parolo
Lazzari
Correa
Adekanye

Au mai intrat: Caicedo, Lulic, Patric. Antrenor: Simone Inzaghi

CFR Cluj

Arlauskis
Camora
Cestor
Burcă
Boli
Peteleu
Djokovic
Bordeianu
Culio
Păun
Omrani

Au mai intrat: Deac, Traore, Susic. Antrenor: Dan Petrescu

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte