JSport.roJSport.ro

După medalia de argint cucerită la Campionatul Mondial al Avocaţilor din 2016, formaţia Dacia Felix, reprezentată, în principal, de avocaţii clujenii şi studenţi ai Facultăţii de Drept, va debuta miercuri după-amiază la Campionatul European din Slovenia.

Clujenii au fost repartizaţi în grupa D, alături de francezii de la Barreau de Nice, italienii de la AD Palermo şi turcii de la Bosphorus, iar de la ora 16:30 vor începe competiţia cu un meci împotriva formaţiei din Turcia. Primele două echipe se vor califica în faza eliminatorie, însă faza grupelor se va încheia mâine, românii jucând ambele meciuri într-un interval de 10 ore, cu Palermo, de la 11:30 şi cu Nice, de la 19:30.

De altfel, spre deosebire de Campionatul Mondial, acolo unde competiţia a durat aproximativ două săptămâni, Europeanul din Slovenia, găzduit de Maribor, se va încheia duminică, după doar cinci zile de întreceri.

Dacia Felix este formată din 19 jucători, mai bine de jumătate fiind componenţi ai echipei CS Floreşti, care a încheiat pe locul patru sezonul în Liga a IV-a. Mai jos aveţi lista completă cu jucătorii echipei clujene de la acest campionat european, printre ei aflându-se şi antrenorul jucător Călin Budişan.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.