foto: cfr dej/facebook

Un meci aparent liniştit din Liga a IV-a, între două formaţii din subsolul clasamentului, CFR Dej şi Unirea Triteni, s-a terminat cu o altercaţie în care s-au împărţit şi câţiva pumni.

Totul a început pe fondul unor tensiuni din teren, la scorul de 1-0 pentru CFR Dej.

Ionuţ Ţicală de la dejeni şi Andrei Gall de la Triteni au avut ceva de împărţit, iar de-aici fiecare echipă are propria variantă. Potrivit Triteniului, Ţicală l-ar fi lovit cu pumnul de la spate pe Gall, care a ripostat imediat. De cealaltă parte, jucătorul Unirii a început şi “l-a luat de gât şi i-a dat doi pumni” adversarului său. S-a creat apoi un meleu în care jucătorii celor două echipe s-au împins reciproc, inclusiv oamenii de ordine intervenind pentru a-i despărţi pe jucători, conform dejenilor, sau pentru a-i lovi pe cei de la Triteni, cum afirmă oaspeţii.

Vom reveni şi cu un punct de vedere al observatorului partidei, Alexandru Pop. Cert este că trei jucători au fost eliminaţi după acest scandal. Fraţii Andrei şi Sergiu Gall de la Triteni, respectiv Alexandru Rişcău de la dejeni. Înainte de altercaţia de la final, Triteniul juca deja cu un om mai puţin, după eliminarea lui Bogdan Paleoca.

Pe teren, dejenii au câştigat cu golul din corner al lui Vlad Borşan, reuşită care a adus primele puncte CFR-ului din acest start de campionat.

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte