CFR Cluj a pierdut primul meci al sezonului în Liga 1, 2-3 cu Astra Giurgiu în deplasare.

Cu antrenorul Dan Petrescu eliminat, urmat apoi de Camora şi Vâtcă mai repede la vestiare, ardelenii au fost învinşi deşi au deschis primii scorul.

CFR-iştii au început perfect partida de la Giurgiu, iar Pereira şi Traore au ratat o dublă ocazie la poarta lui Kitanov. Inevitabilul s-a întâmplat mai apoi, iar Păun a deschis scorul cu un şut perfect în vinclu.

Finalul primei părţi a adus două episoade care aveau să influenţeze soarta acestui meci. Radunovic a egalat la unu în urma unei lovituri de pedeapsă, iar în minutul 42 Dan Petrescu a fost eliminat pentru proteste.

Repriza secundă a început cu două ocazii importante ratate de giurgiuveni şi cu o şansă irosită de Golofca, aflat la debut pentru CFR. În minutul 57, Valentin Gheorghe şi-a adus echipa în avantaj cu un gol din lovitură liberă, după care Mario Camora şi Vâtcă, nervoşi pentru tot ce s-a întâmplat în acest meci, au fost eliminaţi în urma unor faze interpretate la sânge de către arbitrul Sebastian Colţescu. Radunovic a făcut dubla din penalty-ul acordat după eliminarea lui Vâtcă, iar în nouă jucători Adrian Rus a avut câteva intervenţii care au păstrat scorul de 3-1.

În prelungiri, Păun a dat şi el golul al doilea cu o nouă execuţie superbă, însă nu a mai fost timp pentru clujeni să mai spere la un eventual punct, iar Astra s-a impus cu 3-2. A fost primul meci pe care CFR Cluj îl pierde în acest debut de sezon în Liga 1.

Astra Giurgiu

Kitanov
Radunovic
Tamaş
Graovac
Bruno
Begue
Simion
Crepulja
Răduţ
Tounkara
Gheorghe V.

Au mai intrat: Şerban, Budescu, Silva. Antrenor: Dan Alexa

CFR Cluj

Vâtcă
Camora
Cestor
Burcă
Peteleu
Păun
Hoban
Itu
Pereira
Traore
Costache

Au mai intrat: Djokovic, Golofca, Rus Ad. Antrenor: Dan Petrescu

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte

2 COMENTARII

  1. Cu tot respectul acest meci nu a fost pierdut de CFR , ci a fost viciat grosolan de prestatia grobiana a celui care ar fi trebuit sa fie un adevarat cavaler al fluierului. Rar mi-a fost dat sa vad asa o hotie, pe față in vazul unei tari intregi ! Cine ne poate lamuri in ce tara si in ce campionat se mai injumatatesc punctele adunate cu truda? Aceasta injumatatire e o alta hotie ce sfideaza bunul simt, logica, matematica si competitia sportiva in sine! Primele 6 echipe respectiv celelate de la locul 7 in jos pot juca in play on / play out cu pastrarea punctelor acumulate firesc pana atunci pana la desemnarea campioanei sau a celor care retrogradaza. Am o intrebare: Si salariile sau indemnizatiile celor care ” conduc ” destinele fotbalului romanesc se injumatatesc cand se joaca in play on/ off / out ? Pentru ca dupa logica celui care a venit cu aceasta hotie asa ar trebui sa se intample. Succes CFR pentru ca esti singur impotriva tuturor!

  2. Gheorghe Astileanu cred ca ai vazut alt meci. Nervii si frustrarile nu-si au loc pe terenul de fotbal. Nu este primul meci in care se comporta asa. In frunte cu Dan Petrescu, Camora, Djokovic, Arla si Culio cand este pe teren joaca la intimidare. Ma refer la modul general, nu numai la jocul de ieri. Postand in victime a devenit un obicei. Reluarile de la televizor arata ca nu este chiar asa.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.