JSport.roJSport.ro

cfr clujFinanţatorul echipei Steaua Bucureşti, a reiterat miercuri faptul că nu îl mai agreează la echipă pe atacantul Gregory Tade, alături de alţi trei fotbalişti, dar e dispus să accepte două variante de schimb cu jucători de la CFR pentru fostul golgheter al Ligii I.

Becali a declarat miercuri seară la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport că i-a transmis antrenorului principal al Stelei că patru jucători, Tahar, Tade, Alcenat şi Guilherme să nu mai participe la cantonamentul din iarnă, fiind păstraţi doar pentru a respecta înţelegerile contractuale, fără ca echipa să se mai bazeze pe ei.

“Se face selecţie naturală la Steaua. Aici vin cei mai buni jucători din campionat, dar cine nu face faţă presiunii, asta e”, a menţionat Becali.

Întrebat de moderatorul emisiunii, Radu Naum, dacă ar fi dispus să îl cedeze pe Tade înapoi la CFR Cluj, fiind singura echipă la care mai poate evolua în România, în schimbul noului golgheter al echipei, Cristian Lopez, finanţatorul a răspuns: “Sigur că da. Şi cu Camora aş accepta”, a declarat patronul Stelei.

Pentru că un jucător nu poate evolua la mai mult de două cluburi în acelaşi sezon în Liga I, Gregoy Tade mai are doar opţiunea întoarcerii în Gruia, dacă va pleca de la Steaua şi vrea să rămână în fotbalul românesc.

“Cu tot respectul pentru CFR Cluj, este un club mare în România, dar Steaua este încă numărul unu în ţară. Pentru anul viitor îmi doresc să fiu fericit şi să mă întorc mai puternic”, a spus Gregory Tade, înainte de plecarea în vacanţă.

UPDATE

Preşedintele clujenilor, Iuliu Mureşan, nici nu vrea să audă de un schimb de jucători între formaţia sa şi Steaua. Oficialul din Gruia nu se opune unor alte transferuri de jucători de la CFR la Steaua, însă numai contra unor sume de bani. “Este exclus acest schimb. Noi niciodată n-am făcut schimburi. Viaţa e pe bani, trocul se făcea în alte vremuri. Noi nu facem troc. Cristian Lopez valorează acum cel puţin cât a costat şi Tade. Camora este şi el un jucător foarte bun. Şi preţul lui este pe măsură”, a declarat Iuliu Mureşan, conform prosport.ro.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.