JSport.roJSport.ro

OLYMPUS DIGITAL CAMERAFederaţia Română de Fotbal a anunţat că, începând cu ora 14:00, vor putea fi cumpărate biletele la meciul amical România-Spania, ce va fi găzduit de Cluj Arena, în 27 martie.

Tichetele vor costa 50 de lei la peluze, 100 de lei la tribuna a II-a, 200 de lei la tribuna I, precum şi 100 de lei în “Family Zone”, aflată la tribuna a doua, şi vor putea fi cumpărate de pe site-urile bilete.ro şi bilete.frf.ro. “În sectoarele de la tribuna a 2-a au acces doar fanii însoțiți de cel puțin un copil, beneficiind, în același timp, și de un discount: 5% – 2 bilete, 10% – 3 bilete, 15% – 4 bilete, 20% – 5 bilete”, este anunţul FRF despre zona “Family”.

În acelaşi timp, de mâine se vor pune în vânzare şi biletele pentru partida România-Lituania, ce va avea loc la Giurgiu, acolo unde tichetele au preţuri cuprinse între 20 de lei şi 65 de lei, mult mai ieftine decât la partida contra ibericilor.

Reprezentanţii FRF se aşteaptă ca toate cele aproximativ 27.000 de tichete scoase la vânzare pentru meciul cu Spania să fie epuizate, mai ales că în Ardeal va veni actuala campioană europeană.

Meciul cu Spania se va disputa pe 27 martie, de la ora 21:45, în timp ce partida cu Lituania va avea loc în 23 martie, de la ora 20:00.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.