JSport.roJSport.ro
foto: frf.ro
foto: frf.ro

Federaţia Română de Fotbal (FRF) a redeschis procedura de cumpărare a biletelor pentru meciul amical România-Spania, ce va avea loc pe 27 martie, pe Cluj Arena.

Câteva sute de tichete comandate în prima zi nu au mai fost şi plătite de către fanii Naţionalei, iar acestea au fost repuse automat la vânzare pe site-ul bilete.frf.ro, în acest moment mai fiind disponibile aproximativ 400, la tribuna I.

În acelaşi timp, site-ul de anunţuri olx.ro a fost invadat de „microbiştii” care vor să-şi vândă biletele achiziţionate încă din prima zi de la punerea lor în vânzare, preţul unui astfel de tichet fiind cuprins între 60 şi 1.400 de lei, existând şi fani, însă, care vor doar să-şi schimbe biletele cu unele din alte zone ale stadionului.

Pe de altă parte, deşi au trecut mai bine de 24 de ore de la punerea în vânzare a biletelor pentru România-Lituania, lumea nu s-a prea înghesuit să-şi achiziţionete un tichet la acest meci, chiar dacă, pe alocuri, ele sunt şi de trei ori mai ieftine decât la partida cu Spania. Amicalul cu balticii va avea loc la Giurgiu, însă până miercuri după-amiază au fost cumpărate mai puţin de jumătate din biletele scoase la vânzare.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.