JSport.roJSport.ro

IMG_0518De Ziua Naţională a României o informaţie şoc venea dinspre Târgu Mureş, acolo unde actualul antrenor al Universităţii Cluj, Mihai Teja, urma să o preia pe vicecampioana României. Tehnicianul clujenilor nu a participat la antrenamentul “şepcilor roşii” din acea zi şi a refuzat, mai apoi, să vorbească despre posibilitatea de a merge la ASA Târgu Mureş.

Toată situaţia a fost clarificată miercuri seara, după egalul dintre ASA şi Steaua, care a avut loc pe Cluj Arena. Întrebat despre discuţiile cu Mihai Teja, preşedintele executiv al mureşenilor, Bogdan Mara, l-a inclus pe tehnicianul lui “U” în categoria “alţi antrenori” cu care s-ar fi vorbit pentru înlocuirea lui Bergodi, însă doar în cazul în care italianul ar fi dorit să plece de la echipă.

“Nu este vorba că acest punct l-a salvat pe domnul Bergodi. Au existat atâtea speculaţii de presă în această săptămână, ba că şi-a dat demisia, ba că l-am dat afară, dar el a fost pe bancă şi va rămâne antrenorul nostru. Probabil că s-a vorbit cu mai mulţi antrenori în cazul în care Cristiano ar fi vrut să plece, dar el a spus că nu are probleme, că nu doreşte să plece şi că rămâne la noi în echipă, iar noi ne dorim ca el să rămână”, a declarat Bogdan Mara.

Despre Cristiano Bergodi a apărut, la finalul săptămânii trecute, informaţia că soţia sa ar fi internată într-un spital din Italia şi din acest motiv el ar fi vrut să plece de la Târgu Mureş.

Citeşte şi: Mihai Teja a refuzat să comenteze zvonurile care îl dau la ASA Târgu Mureş. Ce a spus tehnicianul după întâlnirea cu suporterii

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.