JSport.roJSport.ro

img_8807_1200x800Universitatea Cluj a câştigat cu 12-0 meciul cu Unirea Tritenii de Jos, însă dincolo de scorul de pe tabelă a surprins evoluţia tânărului Brian Lemac.

Cu Goga, Giurgiu, Păcurar sau Abrudan pe teren, mijlocaşul care a purtat numărul şapte pe tricou a avut nevoie de doar 45 de secunde pentru a ieşi în evidenţă. Lemac a marcat primul gol din istoria Universităţii Cluj în Liga a IV-a, după care a mai înscris de încă patru ori până la finalul meciului.

Născut la Sighetu Marmaţiei, trecut pe la Someşul Satu Mare, Ardealul Cluj şi Concordia II Chiajna, Lemac a fost adus la Universitatea de către Marius Popescu. Actualul antrenor al “şepcilor roşii” a pregătit-o pe CSM Sighet în această primăvară, în Liga a III-a, şi l-a avut sub comandă pe Lemac, calităţile jucătorului care va împlini joi 21 de ani făcând-ul pe “Papi” să-i propună managerului Ioan Ovidiu Sabău transferul mijlocaşului la Cluj.

L-a introdus titular din primul minut sâmbătă, iar alegerea făcută s-a dovedit a fi extrem de inspirată.

“A fost o experienţă wow pentru mine. Nu am mai întâlnit aşa ceva, o galerie şi o atmosferă foarte impresionante. M-am acomodat foarte repede, colegii de echipă sunt foarte ok, mulţi cu experienţă. Am venit la «U» Cluj ca să ajut echipa să promoveze şi, mai mult, am venit pentru galerie, e minunată. Am dat cinci goluri acum, două-trei mi-am propus şi pentru etapa viitoare, acum dacă o să fie iarăşi cinci… Vreau să ajung cât mai sus împreună cu echipa şi sper să reuşim asta”, a declarat Lemac, după un prim meci în tricoul lui “U” Cluj care îi va rămâne întipărit în memorie.

Brian mai are un frate tot fotbalist, Denis Lemac, aflat în proprietatea lui Dinamo Bucureşti.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.