JSport.roJSport.ro

CFR Cluj a câştigat după 70 de ani pe terenul Mediaşului, 2-1, dar şi după o pauză de patru etape.

Ultima victorie a ardelenilor în Liga I a venit chiar de Ziua Naţională a României, 2-1 cu Astra Giurgiu, în deplasare, elevii lui Vasile Miriuţă strângând doar două puncte din următoarele patru meciuri.

Succesul de sâmbătă seară a fost sărbătorit la maxim şi din acest motiv de către feroviari, care au primit „cadou” şi un loc de play-off la finalul acestei etape, presiunea mutându-se acum pe Dinamo şi Astra.

„Vreau să felicit jucătorii, să mulţumesc staff-ului, a fost o victorie mare şi aveam mare nevoie de ea pentru a rămâne în primele şase. A fost foarte greu, nu am început bine jocul, dar ne-am revenit mai apoi. A fost unul dintre meciurile pe care le-am trăit foarte intens. A fost o presiune mare cu Mediaşul pentru că Gazul ar fi mers la şapte puncte în faţa noastră şi era greu să ne revenim. Sunt mulţumit de toată echipa, Păun a intrat foarte bine şi a marcat, Chiriţă având o problemă la genunchi. Şansele la play-off au crescut, avem un meci foarte greu şi cu Mureş, iar dacă vom câştiga toate meciurile sigur vom fi în play-off. Cu cele şase puncte eram în play-off, dormeam liniştit, dar e frumos şi stresul ăsta, când se termină cu bine cu bucurie ai?”, a spus Miriuţă, la Look TV, după meciul de sâmbătă, la finalul căruia a sărit în sus de bucurie pe teren.

Clujenii vor întâlni, vineri, pe ASA Târgu Mureş, apoi se vor deplasa la Iaşi, după care vor primi vizita Viitorului antrenat de Gheorghe Hagi.

Joma - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.