JSport.roJSport.ro

CFR şi Universitatea Cluj au oferit un meci spectaculos în Cupa României la U19, câştigat de micii feroviari la penalty-uri.

A fost show atât în teren, dar şi în tribune, acolo unde cele două galerii şi-au încurajat favoriţii, dar şi-au transmis şi reciproc „mesaje”.

Mai numeroşi, fanii Universităţii au ţinut să cânte cu jucătorii la final în ciuda înfrângerii, de partea cealaltă învingătorii de la CFR sărbătorind şi ei alături de fanii de la tribuna 1.

„A fost un derby foarte intens, atât pe teren, cât şi în tribune. Ne bucurăm că am câştigat şi sper să ajungem cât mai departe în Cupă. Visez să joc în Liga 1 un astfel de meci cu miză. Am făcut un joc bun, sunt în formă în ultimul timp şi aştept să debutez şi la echipa mare”, a declarat omul meciului din tabăra feroviarilor, Claudiu Petrila, cel care a sărutat stema CFR-ului în faţa galeriei lui „U” după ce a înscris golul al doilea.

„Am marcat două goluri, mi-am adus echipa aici şi tot eu am îngropat-o. Nu mi-au tremurat picioarele la penalty-uri, dar am schimbat colţul în ultimul moment şi am ratat”, a precizat cel mai bun jucător al Universităţii, Florin Burghele, autor şi el al unei „duble” în timpul regulamentar, însă ratarea loviturii de la 11 metri din seria de cinci a fost decisivă în stabilirea învingătoarei.

Faptul că am jucat aici, pe arena CFR-ului, a fost o motivaţie în plus. Jucătorii care au ratat penalty acum, au bătut foarte bine la antrenamente. Am purtat tricoul Universităţii pe mine pentru că întotdeauna când joc cu CFR port acest tricou”, Călin Sălăgean, antrenor „U” Cluj U19

Poate a fost mai frumos la penalty-uri decât dacă am fi câştigat în 90 de minute. Am făcut o propagandă bună fotbalului, a fost un meci cu angajament, cu emoţie, mai mult din partea noastră. Valoarea echipei ne îndreptăţeşte să ne batem atât la campionat, cât şi la Cupă”, Sorin Oncică, antrenor CFR Cluj U19

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.