foto: Cosmina Măcicăşan

CFR Cluj s-a calificat în play-off-ul Ligii Campionilor, iar Dan Petrescu e cel mai fericit.

Criticat de mulţi pentru jocul prestat de CFR în trecut şi pentru modul în care a câştigat cele două campionate, antrenorul clujenilor le-a răspuns tuturor după această calificare.

„Sunt mulţumit că am închis gura la toţi cei care au spus că CFR nu a meritat campionatele pe care le-a câştigat. Am demonstrat acum în cupele europene că avem echipă fantastică şi că suntem cea mai bună echipă din România. Mulţi nu vor mai avea acum ce să zică şi o să tacă. Astăzi le-am pus băieţilor cele patru goluri pe care le-am dat cu Urziceni la Glasgow şi le-am spus că vreau să jucăm în Liga Campionilor, nu în Europa League săptămâna viitoare. Înainte de meci le-am cerut să nu ne apărăm şi să facem presing sus, să atacăm. Le-am spus că, dacă ne apărăm, nu avem nicio şansă”, a spus Petrescu, la Digisport.

Tehnicianul l-a ironizat şi pe Gigi Becali şi a spus că a vorbit cu Gheorghe Hagi, cel care l-a atacat pe Dan Petrescu după meciul Viitorului de aseară cu Botoşani.

„Am revenit în meci astăzi datorită forţei grupului. Avem un grup extraordinar, pentru că aici antrenorul alege jucătorii, nu altcineva, şi antrenorul face şi echipa. Nu neapărat am ales cei mai buni jucători, ci pe cei mai serioşi. Am auzit şi declaraţiile lui Hagi. L-am sunat astăzi şi i-am spus că toată viaţa mea îl voi respecta, dar că nu cred că îl ajută cu ceva dacă se ia de Petrescu şi de CFR. Dacă el crede că aşa va câştiga meciurile, se înşeală. Dar orice ar face şi ar zice Hagi, eu nu voi zice nimic de el. Deja am primit patru mesaje de la Hagi acum şi sunt convins că i-a părut rău pentru ce a zis”, a mai spus Petrescu.

CFR Cluj se va întoarce miercuri seară din Scoţia, în jurul orei 20:00, iar sâmbătă va juca la Sepsi, în etapa a şasea a Ligii 1. Mai jos aveţi bucuria clujenilor din Scoţia.

🏆🥇HORA BUCURIEI! 🏟️

Publicată de Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA pe Marţi, 13 august 2019

⚽ O noapte INCREDIBILĂ! CAMPIONII AU DEVENIT EROI! 🚂#haiCFR #CelticCFR #UEFAChampionsLeague

Publicată de Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA pe Marţi, 13 august 2019

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte