foto: gsp.ro

Mihai Butean e noul jucător al CFR-ului. Fostul fundaş al Astrei a ales să-şi continue cariera în Gruia, iar astăzi a efectuat vizita medicală la noul său club.

Jucătorul crescut de rivala din oraş, Universitatea Cluj, a semnat pe o perioadă de cinci ani şi va fi prezentat mâine de către CFR, la conferinţa de presă organizată pentru meciul cu Dinamo.

„Sper să semneze pentru că vreau să joace cu Dinamo. Nu prea avem jucători”, a spus, aseară, antrenorul Dan Petrescu. Tehnicianul din Gruia va menaja mai mulţi jucători în perspectiva returului cu Maccabi, iar venirea lui Butean îi pică perfect antrenorului campioanei.

„Probabil voi schimba mai mulţi jucători decât la meciul cu Clinceniul. Totuşi, îmi doresc foarte mult să câştig cu Dinamo, dar dacă bag aceeaşi echipă şi sâmbătă, marţi nu avem nicio şansă cu Maccabi”,  a mai spus Dan Petrescu.

Meciul cu Dinamo va fi sâmbătă, de la ora 21:00, în Gruia.

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte

3 COMENTARII

  1. Butean, crescut la “U”, a părăsit echipa în 2016, când, poate avea nevoie de el, şi declară că este bucuros că s-a reîntors la vatră. Sentimentalul jucător a revenit atras de oferta grasă venită din Gruia, aşa i-a spus, probabil, inima, doar la Cluj-Napoca a fost format ca fotbalist. Oricum, poate peste vreun an, Butean va mai juca pa Cluj Arena, acolo unde galeria îi va ura bun venit.

  2. Voi chiar credeti ca U va promova vreodata in Liga I cu modul asta de organizare ? Cat timp Boc e presedinte (ca el da banii) si Tise e vice (ca el da stadionul) si Constantea secretara (ca el scrie hartiile), U Cluj va fi ceea ce e si acum si ce a fost mereu: o vaca de muls voturi de la creduli, un loc unde se aduna masa de manevra a politicienilor si a interlopilor.
    Nelutu Sabau nu e prost. Si-a dat seama de unele chestii si isi vede de treaba lui. Daca nici Sabau nu a incercat sa ridice clubul asta… dar e greu sa faci pipi contra vantului si sa nu te stropesti un pic…

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.