JSport.roJSport.ro

Ieşirea din insolvenţă a însemnat o resetare a clubului CFR Cluj, care poate visa din nou la imnul Ligii Campionilor.

Venirea lui Dan Petrescu a fost primul semn că banii nu mai reprezintă deloc o problemă la clubul feroviar, odată cu „Bursucul” la formaţia din Gruia urmând să ajungă şi cel puţin 11 jucători noi.

Până acum, CFR-ul a realizat 10 transferuri şi, chiar dacă mai toţi jucătorii au venit liberi de contract sau împrumutaţi, aceştia au fost convinşi să aleagă Clujul datorită plusului financiar. Bokila este cea mai nouă „victimă” a banilor din Gruia, CFR Cluj reuşind să-l deturneze din drumul spre Dinamo cu 5.000 de euro în plus la salariu pe lună. „A ales o viaţă mai bună”, a fost explicaţia preşedintelui Iuliu Mureşan, CFR-ul anunţându-se, astfel, o contracandidată puternică pentru FCSB la titlul de campioană.

Clujenii au fost cei mai activi din Liga I pe piaţa transferurilor, însă lotul pe care se va baza Dan Petrescu nu va fi mai numeros decât cel al lui Vasile Miriuţă, pentru formaţia din Gruia urmând să nu mai evolueze din sezonul viitor minim 12 jucători. Nascimento şi Nouvier ar putea îngroşa şi ei numărul celor care vor pleca de la Cluj, cei doi având şanse mari să ajungă la Astra în schimbul lui Silviu Lung. De asemenea, Mihai Mincă pare atras de o ofertă din Belgia, Mircea Rednic dorindu-l la Mouscron pe goalkeeper-ul clujenilor, potrivit ziarulunirea.ro.

CFR Cluj va mai sta trei zile în cantonamentul de la Poiana Braşov, înainte de revenirea la Cluj feroviarii urmând să dispute, miercuri, primul meci amical al verii, cu Sepsi Sfântu Gheorghe. Jucătorii lui Dan Petrescu vor avea apoi două zile libere, sâmbătă urmând să plece în Slovenia pentru un cantonament de două săptămâni.

Veniri la CFR Cluj: Marius Coman, Urko Vera, Yasin Hamed, Pelayo Garcia, Alexandru Vlad, Ovidiu Hoban, Paulo Vinicius, Sasa Balic, Jeremy Bokila, Silviu Lung jr. (cu ultimii doi încă nu s-a semnat contractul)

Plecări de la CFR Cluj: Traian Marc, Tiago Lopes, Ionuţ Larie, Tomislav Sorsa, Liviu Antal, Dan Roman, Juan Carlos Ruiz, Andrei Tînc, Cristian Bud, Tomislav Gomelt

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.