JSport.roJSport.ro
foto: stadion.bialystok.pl
foto: stadion.bialystok.pl

Mijlocaşul Universităţii Cluj, Andreas Calcan, se va întoarce la antrenamentele echipei sale de club după o absenţă de mai bine de o săptămână. Acesta a fost convocat la lotul României U21, care a disputat două jocuri în cadrul preliminariilor pentru EURO 2017, 0-3 cu Danemarca şi 1-1 cu Ţara Galilor, iar Calcan a evoluat, în total, 100 de minute.

Jucătorul în vârstă de 21 de ani a prins toate minutele în înfrângerea cu Danemarca de la Giurgiu, însă selecţionerul Cristi Dulca nu a mai contat pe el în meciul din Ţara Galilor decât în finalul jocului, Calcan intrând în minutul 80, în locul lui Nedelcu. Căpitanul Universităţii Cluj se întoarce la club chiar înaintea duelului cu UTA „Bătrâna Doamnă” Arad, o candidată serioasă la promovare, însă antrenorul Mihai Teja nu îi garantează deloc acestuia un post de titular.

„Băieţii au jucat foarte bine până acum şi cred că îi va fi greu să intre titular. De altfel, le-am spus şi băieţilor că eu tot timpul am mers pe ideea că, pentru mine, nu există titulari şi rezerve. Cine intră pe teren trebuie să-şi dea viaţa, iar dacă joacă bine e greu să intre ceilalţi”, a spus tehnicianul Universităţii Cluj.

Andreas Calcan a mai fost convocat la lotul U21 al României şi la începutul lunii trecute, atunci când a jucat 15 minute în victoria cu Luxemburg, 1-0, şi aproape tot meciul cu Polonia, 0-0, aceasta partidă fiind una amicală.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.