JSport.roJSport.ro
foto: livearad.ro

Problema majoră care a împiedicat venirea lui Adrian Falub la „U” Cluj în ultimele zile, contractul său cu UTA Arad, s-a rezolvat în această dimineaţă.

Conducerea clubului arădean a anunţat despărţirea de cel care a venit să negocieze cu „U” fără acordul clubului alb-roşu, iar Falub ar urma să semneze un contract pe trei ani cu „şepcile roşii”.

„Aflat sub contract ferm cu clubul UTA, domnul Adrian Falub a plecat ieri din Arad fără acordul clubului. Ulterior s-a aflat că a făcut acest lucru pentru a semna cu alt club. Noi dorim ca domnul Falub şi alte persoane interesante să ştie că aici este UTA şi că la noi nu are deloc trecere un astfel de comportament! Dar pentru că am dorit să încheiem subiectul, în cursul zilei de astăzi, am încetat raporturile contractuale cu domnul Falub, după ce domnia sa, la solicitarea noastră, a achitat suma simbolică de 10.000 de lei în contul Asociaţiei Cetatea Voluntarilor pentru proiectul «Cu drag pentru viitor», prin care se va renova compartimentul de Boli Infecţioase Copii din cadrul Spitalului Judeţean Arad”, se anunţă în comunicatul clubului arădean.

Adrian Falub nu a putut fi contactat până acum, însă, foarte probabil, va sta pe bancă la meciul de sâmbătă, cu Performanţa Ighiu.

Joma - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.