JSport.roJSport.ro

IMG_8192Discuţiile oficialilor de la ASA Târgu Mureş cu Mihai Teja ar putea fi reluate în această iarnă, după ce antrenorul Cristiano Bergodi a plecat, joi după-amiaza, de la echipă.

Italianul i-a anunţat pe şefii săi că nu va mai rămâne nici măcar pentru ultimul meci din acest an al mureşenilor, iar conducerea a anunţat, oficial, despărţirea de antrenor. În aceste condiţii, vicepreşedintele Claudiu Maior este de aşteptat să reia discuţiile avute cu „alţi antrenori” la începutul lunii decembrie, printre cei contactaţi atunci fiind şi actualul tehnician al clujenilor, Mihai Teja.

De altfel, cel care a schimbat total jocul Universităţii în acest sezon pare a fi prima opţiune pentru mureşeni, Ladislau Boloni, liber de contract, fiind considerat un antrenor scump de către reprezentanţii ASA-ului. Echipa va fi condusă la meciul cu Petrolul de Gabi Mureşan şi Pablo Brandan, potrivit unei declaraţii a preşedintelui executiv Bogdan Mara, la Digisport, iar noul antrenor va fi anunţat în pauza competiţională.

Vă reamintim că Mihai Teja a refuzat să comenteze posibilitatea de a ajunge la Târgu Mureş la începutul acestei luni, atunci când a fost în pole-position pentru preluarea echipei, însă decizia lui Bergodi de a rămâne l-a pus pe „hold” pe antrenorul Universităţii. Teja are o clauză în contract prin care poate să plece imediat în cazul unei oferte din Liga I.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.