JSport.roJSport.ro

CFR Cluj a terminat la egalitate, 1-1, meciul cu Astra, iar criza se prelungeşte în Gruia.

Feroviarii nu au nicio victorie în 2019, iar distanţa până la locul secund se poate reduce la un singur punct, după etapa a 24-a.

Căpitanul Mario Camora nu-şi explică de ce echipa nu mai joacă la fel ca anul trecut şi ştie de ce are nevoie CFR-ul pentru a redeveni formaţia care a impresionat mai ales în ultima parte a lui 2018.

”Avem nevoie urgentă de o victorie. Echipa aceasta a câştigat titlul, Supercupa, până în decembrie am fost pe primul loc meritat şi trebuie să fim uniţi şi să ne revenim. Nu suntem într-o formă bună şi trebuie să ne gândim bine ce vrem şi să mergem să câştigăm la Iaşi. Mai avem o şansă să nu depindem de alţii, ci doar de noi. Trebuie să discutăm între noi, să dăm un pic mai mult toţi şi să batem la Iaşi. Azi trebuia să dăm al doilea gol şi meciul era terminat. E frustrant, mai ales că am jucat cu un om în plus”, a spus Camora după meciul cu Astra, pe care Ţucudean şi Vinicius l-au terminat după 45 de minute.

Explicaţia a venit la final, de la Antonio Conceicao. „Vinicius a simţit o durere la gambă, iar Ţucudean nu era bine din punct de vedere fizic”, a spus antrenorul CFR-ului.

Clujenii vor juca următorul meci la Iaşi sâmbăta viitoare, de la ora 20:00.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.