JSport.roJSport.ro

Mario Camora a intrat în ultimele şase luni de contract cu CFR Cluj, iar oficialii campioanei întârzie cu o ofertă concretă de prelungire.

În aceste condiţii, cel mai vechi jucător din lotul feroviarilor se gândeşte, inevitabil, şi la plecare, iar în aceste zile se află la Bucureşti, acolo unde se întâlneşte cu agentul său.

Pentru Camora, prioritar rămâne o prelungire cu CFR-ul, dar timpul trece, iar jucătorul poate semna cu orice echipă şi poate pleca gratuit în vară.

“Normal că-mi doresc să semnez prelungirea contractului cu CFR Cluj, dar la fel de normal e și să analizez toate ofertele pe care le primesc de la alte echipe. Sper ca în scurt timp să ne înțelegem și să semnez prelungirea cu CFR pentru că am nevoie de liniște. E normal să mă gândesc la viitorul meu și vreau să iau cea mai bună decizie în ceea ce mă privește. Pe 12 ianuarie plecăm în cantonament cu CFR și vreau să fiu liniștit și să mă gândesc doar la performanță. Nu vreau să-mi stea capul la alte chestii”, a spus Camora, pentru gsp.ro.

“Momentan, nu am primit nicio propunere concretă de prelungire a înțelegerii. Am avut unele discuții, dar de-atunci nu s-a mai întâmplat nimic. agentul meu a primit câteva oferte pentru mine și e normal să le discutăm față în față. Asta e treaba agentului, trebuie să analizăm toate ofertele pe care le-am primit”, a mai precizat căpitanul ardelenilor.

CFR Cluj se va reuni la începutul săptămânii viitoare, iar în 12 va pleca în cantonamentul din Turcia.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.