JSport.roJSport.ro
foto: turdanews.net

CSM Câmpia Turzii şi Olimpia Gherla sunt performerele zilei în primele două meciuri ale etapei a 11-a din Liga a IV-a.

„Sârmarii” s-au impus cu 3-0 în faţa Unirii Triteni, în timp ce gherlenii au câştigat cu 8-0 împotriva Someşului Gilău, după ce la pauză aceştia aveau doar 1-0.

Derby-ul local de la Câmpia Turzii a fost decis, practic, după 20 de minute. Sur şi Dan Ştefan au înscris pentru 2-0, iar dacă jucătorii lui Valentin Şandru s-au văzut cu obiectivul îndeplinit, cei ai lui Andrei Pintilie au căzut mai ales psihic.

A rezultat un meci liniştit, în care nu s-a pus niciun moment problema învingătoarei, acelaşi Dan Ştefan stabilind scorul final în penultimul minut de joc. Câmpia Turzii a ajuns la a treia victorie consecutivă, în timp ce Triteniul rămâne cu mai multe înfrângeri decât succese în acest sezon.

Scorul zilei l-a făcut, însă, Olimpia Gherla. Trupa lui Adrian Trif a marcat de opt ori Gilăului, din aceste goluri şapte venind după pauză, iar şase în 30 de minute. Cele două formaţii erau la egalitate de puncte în clasament înaintea etapei, însă jocul bun al gherlenilor, coroborat cu o serie de absenţe importante în tabăra Someşului, au dus la un astfel de scor.

Gilăuanii au căzut psihic şi fizic odată cu golurile marcate în poarta nefericitului Torok. Szabo a reuşit un hattrick pentru Olimpia, Gorgan a dat o dublă, în timp ce Dascăl, Benko şi Coldea au înscris celelalte goluri ale unei victorii mult mai uşoare decât sperau gherlenii înaintea partidei.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.