JSport.roJSport.ro

După ce “U” Cluj 2 s-a impus cu 11-1 în faţa Viitorului Feleacu aseară, etapa a 28-a a Ligii a IV-a a continuat cu două meciuri, sâmbătă dimineaţa.

Un rezultat surprinzător în special datorită scorului s-a înregistrat la Mintiu-Gherlii, acolo unde CSM Câmpia Turzii a câştigat cu 7-1.

Vacanţa de Rusalii a dăunat din plin celor două echipe, care au avut mari probleme de lot. Cu câteva excepţii, ambele formaţii au folosit juniorii clubului, cei ai Câmpiei fiind mai buni.

Cu antrenorul Valentin Şandru singurul jucător de rezervă avut de “sârmari” pe bancă, oaspeţii au reuşit, totuşi, să-şi facă meciul uşor. La pauză au condus cu 4-0, iar repriza a doua s-a mai jucat doar pentru că aşa cerea regulamentul. În final, CSM s-a impus cu 7-1, Sebastian Moldovan, Oltean şi Tescar reuşind fiecare câte o dublă, Chiş fiind celălalt marcator al oaspeţilor, în timp ce Morar a mai spălat din onoarea gazdelor cu singurul gol înscris de Vulturul.

Mult mai echilibrat a fost jocul dintre Someşul Gilău şi Viile Dejului, terminat la egalitate, 2-2. Au fost două reprize diferite pe terenul de la Gilău, cu gazdele mai bune în prima parte, atunci când au căzut şi golurile în poarta dejenilor. Andrei Moldovan şi Adorean au stabilit scorul pauzei, 2-0 pentru gilăuani, însă dejenii nu au renunţat în repriza secundă. Pe fondul şi a unei căderi fizice a gazdelor, Viile Dejului a revenit puternic în meci şi a reuşit să plece cu un punct după golurile lui Paul Bogdan şi Biriş.

S-a încheiat 2-2, un scor care avantajează mai mult formaţia dejeană în clasament, distanţa dintre cele două rămânând de patru puncte, cu două etape înainte de final.

Revenim cu detalii diseară de la cele două derby-uri ale etapei a 28-a, Unirea Iclod-CS Floreşti şi Olimpia Gherla-Sticla Turda.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.