JSport.roJSport.ro

CFR Cluj a câştigat campionatul după unul dintre cele mai costisitoare sezoane din ultimii ani.

Banii investiţi la club imediat după ieşirea din insolvenţă, mai ales în salarii şi condiţii, au avut un efect rapid, iar ardelenii au luat al patrulea titlu.

Aproape toţi jucătorii veniţi anul trecut nu i-au costat nimic pe cei din conducerea clubului, iar tactica pare că va fi adoptată şi acum, deşi obiectivul este pătrunderea în grupele Champions League.

Andrei Radu şi Mate Males au venit până acum la CFR, ambii liberi de contract, iar singurul plecat deocamdată este Boli, jucător pe care feroviarii vor încasa peste două milioane de euro.

Oficialii clujenilor nu au ascuns că Săpunaru reprezintă una dintre ţintele importante din această vară, dar nu şi dacă sunt nevoiţi să scoată bani din cont pentru el.

„Am o relaţie deosebită cu Săpunaru, am lucrat cu el, dar mi-e greu să vorbesc de jucători aflaţi sub contract. Dacă va rămâne liber, cu siguranţă va fi o prioritate pentru noi”, a spus antrenorul Edi Iordănescu despre jucătorul turcilor de la Kayserispor, care mai are un an de contract cu fosta echipă a lui Marius Şumudică.

CFR-ul a ajuns ieri în Polonia, acolo unde se va pregăti pentru startul noului sezon. Patru amicale vor disputa clujenii, primul dintre ele fiind chiar mâine seară, cu Wigry Suvalki.

„Mi-aş fi dorit mai multe jocuri, dar din cauza programului scurt doar patru partide am reuşit să luăm. E important să scoatem rezultate pozitive, pentru că eu ţin şi la asta în meciurile amicale, iar la debutul în competiţie să avem toţi jucătorii valizi”, a mai declarat antrenorul clujenilor.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.