CS Supporter Cluj a primit o grea lovitură după ce a ratat promovarea în Liga a III-a.

Campioana judeţeană nu s-a prezentat la primul tur al Cupei României şi, potrivit Regulamentului Disciplinar al FRF, a fost retrogradată în Liga a V-a.

Clujenii au fost supăraţi din cauza arbitrajului de la meciul retur cu Victoria Carei din barajul de promovare şi au decis să nu se mai prezinte la turneul regional din noul format al Cupei României, faza naţională. Clujenii au câştigat Cupa României pe judeţ luna trecută, după o finală cu Arieşul Mihai Viteazu.

Ba mai mult, tot după meciul de la Carei oficialii echipei i-au şi anunţat pe jucători că CS Supporter, cunoscută şi ca Victoria Cluj, nu se va mai înscrie în următorul sezon al ligii a patra. Acum, după decizia FRF, nici nu mai are voie să facă acest lucru, dar cert este că echipa nu va mai continua nici în liga a cincea.

Astfel, campioana judeţeană nu va mai participa în nicio competiţie organizată de AJF Cluj în următorul sezon. Înscrierile pentru un loc în Liga IV-a şi Liga a V-a se pot face până în 15 august.

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte

1 COMENTARIU

  1. Este modul primitiv de abordare a regulamentelor, sustinut in mare masura de actuala conducere a AJF Cluj, practic reprezentata de o singura persoana- presedintele!
    Este incredibil in ce situatie a ajuns la aceasta data AJF Cluj, condusa in ultimii 6 ani, nu de Itic, nu de Strul, ci de o persoana care nu are cunostiinte elementare organizatorice, de regulamente disciplinare ( vezi comunicatele AJF- un jucatorul a comis abaterea “cartonas galben” sa nu mai vorbim de active ori pasive !!!!
    Ajf Cluj la aceasta ora nu are Comisie de competitii care la momentul in care o echipa nu s-a prezentat la un joc. a refuzat sa se prezinte la o competitie, trebuia sa sesizeze Comisia de disciplina, iar art.86.4 sa fie aplicat de AJF Cluj !!!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.