JSport.roJSport.ro

Universitatea Cluj a câştigat fără prea mari probleme meciul din deplasare cu AS Viile Dejului, 4-0, după un joc pe care, aşa cum era de aşteptat, l-a controlat în totalitate.

Formaţia lui Marius Popescu a ajuns la 67 de puncte în clasament şi nu mai poate pierde, nici matematic, locul 1 la finalul sezonului.

În meciul de pe stadionul „Municipal”, dejenii au rezistat doar 15 minute fără să primească gol, Dorin Goga deschizând scorul cu o reluare din careu, după o lovitură de colţ. Acelaşi atacant al „şepcilor roşii” a dublat avantajul echipei sale în minutul 33, atunci când a transformat perfect o lovitură liberă. Până la pauză, Goga a reuşit hattrick-ul, însă doar după ce Haţiegan a înscris pentru 3-0.

Cu punctele şi titlul de campioană a Ligii a IV-a deja acontate, „studenţii” nu au mai forţat în repriza secundă. De partea cealaltă, dejenii nu au avut forţa să pună în prea mare pericol poarta clujenilor, la diferenţa de valoare dintre cele două echipe adăugându-se şi cea din punct de vedere fizic odată cu trecerea timpului, astfel că meciul s-a terminat 4-0.

Dacă „U” a devenit şi matematic campioana Ligii a IV-a, AS Viile Dejului se află pe 12 în clasament, la un punct în spatele celor de la Industria Sârmei Câmpia Turzii.

AS Viile Dejului

1
Ruţă
2
Tarţa
84
Bota
28
Toma
22
Banias
20
Popan
6
Hoza
10
Popa
7
Trif
88
Mureşan M.
9
Vasile Fl.

Rezerve: Groza, Petrean, Radu P., Sălătioan, Nemeti, Marton. Antrenor: Sabin Coc

“U” Cluj

33
Pop R.
13
Manu
5
Ionescu
4
Abrudan
15
Potcoavă
17
Fizeşan
29
Giurgiu
32
Hîmpea
18
Goga
27
Takacs
9
Haţiegan

Rezerve: Rus, Budăcan, Chiorean, Pintea, Salcău, Seck, Telcean. Antrenor: Marius Popescu

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.