Vulturul Mintiu-Gherlii a făcut scorul etapei cu Arieşul Mihai Viteazu, 5-1 şi s-a apropiat la trei puncte de locul secund, după remiza dintre Someşul Dej şi CS Floreşti.

Formaţia lui Gică Cotuţ şi-a demonstrat forma bună şi în faţa Arieşului, căreia i-a dat două goluri în inferioritate numerică.

Meciul era rezolvat încă de la pauză, atunci când gazdele conduceau cu 3-0. Echipa lui Artur Podar a revenit în joc după un penalty transformat de Mărie, fază la care Daniel Pop a fost eliminat de la „vulturi” pentru un henţ. În inferioritate numerică, Mintiul şi-a văzut de joc însă şi a mai înscris de două ori până la final. Alex Rus a reuşit un hattrick, în timp ce Ovidiu Fărcaş şi Darius Vescan au contribuit şi ei la scorul etapei. Dacă Mintiul e pe patru, la trei puncte de locul doi, Arieşul a alunecat până pe locul şapte, după al patrulea eşec suferit în ultimele cinci etape. Iar în runda următoare, la Mihai Viteazu vine liderul Someşul Dej.

Peste Arieşul a sărit astăzi Unirea Iclod, învingătoare cu 2-0 în faţa Olimpiei Gherla. A fost un meci cu două reprize opuse. Dacă în prima Iclodul a fost mai bună, în partea secundă rolurile s-au inversat. Doar că diferenţa a fost făcută de Vali Dîrjan, care a marcat de două ori în poarta gherlenilor contrar cursului jocului. Elevii lui Adrian Trif şi Csaba Kilin au rămas doar cu ratările şi au pierdut şansa de a-i egala pe „rivalii” de la Iclod la puncte. Deşi Unirea Iclod-Olimpia Gherla reprezintă un adevărat derby al zonei, la meciul de astăzi nu s-a arătat niciun cartonaş galben.

Cu o etapă rămasă de jucat din acest tur, clasamentul arată astfel:

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte