Universitatea Cluj va juca, vineri, meciul aniversar cu PAOK Salonic, după care se va concentra pe ultima parte a perioadei de pregătire.

Jucătorii lui Cristi Dulca vor pleca, luni, într-un cantonament de 10 zile în Slovacia, acolo unde vor disputa şi trei meciuri amicale.

O echipă din Ungaria, una din Macedonia şi alta din Arabia Saudită, toate de primă ligă, vor fi adversarele „studenţilor”. Mezokovesd Zsory, Vardar Skopje şi Al Faysaly vor juca împotriva Universităţii, în meciurile programate pe 17, 21 şi 24 iulie. “Şepcile roşii” se vor întoarce la Cluj în 25 iulie, cu aproape o săptămână înaintea startului noului sezon al ligii secunde.

Pe de altă parte, în aceste zile Dulca mai aşteaptă încă doi jucători la antrenamente. Cel mai probabil vor fi doi fundaşi centrali din străinătate, însă nu din Portugalia, ţară care e reprezentată de cinci jucători la Universitatea Cluj. Până la plecarea în Slovacia, „U” va juca amicalul de gală cu PAOK Salonic. Meciul va fi vineri, de la ora 21:00, şi nu va avea două reprize a câte 60 de minute, ci durata unui meci normal de fotbal, de 90 de minute.

Biletele pentru acest joc se pot cumpăra şi de la casa de bilete a Cluj Arena, pe lângă punctele de vânzare din Iulius Mall şi Platinia.

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte