JSport.roJSport.ro

CamoraCăpitanul echipei de fotbal CFR Cluj, Mario Camora (primul din stânga), crede că eventuala depunctare a formaţiei clujene în viitorul sezon al Ligii 1 îi poate afecta negativ, în privinţa mentalului, pe jucătorii din Gruia şi speră că în cele din urmă forurile fotbalistice să dea câştig de cauză clubului clujean, astfel încât acesta să de la 0, la fel ca şi celelalte echipe, competiţia.

“Am văzut în presă informaţia, încă nu am vorbit cu domnul preşedinte, am citit doar că a făcut recurs, sper sincer ca până când începe campionatul să fie totul rezolvat, deoarece e bine să începem cu 0 puncte, la fel ca toate echipele. E bine pentru mentalul jucătorilor, altfel dacă ai minus 9 puncte şi tu câştigi primele 3 jocuri o să fii cu 0 puncte, ceea ce cred că nu e bine, când poţi să fii pe primul loc de fapt să te afli pe ultima poziţie având 3 victorii. Cred că este bine să începem de la 0 sau dacă nu e de la 0, cum începem aşa să fie până la final, nu să stai că primeşti sau nu primeşti punctele înapoi, asta nu e bine pentru grup; îmi doresc să se rezolve cât mai repede şi pe bune sper să începem cu 0 şi să putem să facem o echipă care cu încă 3-4 jucători, nu cred că este nevoie de foarte mulţi, să luptăm pentru titlu”, a declarat Camora pentru Cjsport.ro.

Amintim, datoriile înregistrate de CFR Cluj la ultima monitorizare a Comisiei de Licenţiere a dus la o depunctare a echipei feroviare pentru sezonul următor cu nouă puncte. Potrivit preşedintelui Iuliu Mureşan clubul din Gruia a fost înştiinţat de această decizie, care conform lui vine ca urmare a unor restanţe salariale şi a formulat recurs, care va fi judecat joi.

Rapid, ASA Târgu Mureş şi Petrolul au fost depunctate şi ele cu câte şase puncte, iar Dunărea Călăraşi şi UTA vor suferi de asemenea depunctări dacă vor promova.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.