JSport.roJSport.ro

IMG_4130_1024x683CFR Cluj nu a mai câştigat de şase meciuri, trei dintre acestea fiind pierdute de către noii elevi ai lui Toni Conceicao. Schimbarea antrenorului nu a adus nimic bun în jocul feroviarilor, iar cheia revirimentului pare că este la jucători.

Căpitanul clujenilor, Mario Camora, a tras un semnal de alarmă după înfrângerea echipei de la Botoşani şi a spus ce ar trebui să se schimbe pe teren pentru ca fosta campioană a României să înceapă să câştige din nou.

“Avem nevoie de mai multă agresivitate, de mai multă atitudine. În istoria acestui club, tot ce s-a câştigat, acele titluri şi cupe, s-au câştigat cu atitudine şi agresivitate. A fost o echipă atunci. Noi, dacă nu avem mai multă agresivitate şi mai multă atitudine, nu avem nicio şansă, nu batem nicio echipă din România”, a declarat căpitanul CFR-ului la Look TV.

Schimbarea în jocul clujenilor trebuie să se facă foarte rapid, pentru că miercuri există posibilitatea ratării unicului obiectiv cu adevărat realizabil în acest sezon, Cupa României. Clujenii vor întâlni pe CSMS Iaşi, în deplasare, în sferturile celei de-a doua competiţii din fotbalul românesc.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.