JSport.roJSport.ro

CFR Cluj a câştigat lejer meciul cu Astra Giurgiu din deplasare, 5-1, şi are din nou cinci puncte peste FCSB.

După un joc controlat autoritar în mare parte, feroviarii au o mână pe titlu, iar a doua o pot pune duminică, la finalul meciului din Gruia cu Universitatea Craiova.

Clujenii au răspuns perfect presiunii puse de FCSB după victoria de duminică. Jucătorii lui Petrescu şi-au văzut de drumul lor şi au dominat startul de meci de la Giurgiu. Bara lui Manea avea să anunţe golul lui Omrani din minutul 15, atacantul feroviarilor marcând după ce a scăpat singur pe contraatac. La adăpostul acestui avantaj, clujenii nu au avut mai deloc emoţii în a apăra rezultatul, doar Arlauskis, cu o ieşire care putea să-l coste, dându-i ceva palpitaţii lui Petrescu.

Debutul părţii secunde a semănat perfect cu cel din prima repriză. Diferenţele au fost că bara i-a aparţinut lui Omrani, iar golul lui Djokovic, ambele în urma unor lovituri de cap, iar CFR-ul avea 2-0 în minutul 60.

O greşeală a lui Culio, care l-a tras în careu pe Moise, i-a permis lui Llulaku să reducă din handicap printr-un penalty, dar totul a revenit imediat la normal. Djokovic a făcut 3-1 după o pasă perfectă a lui Omrani, iar Astra a căzut total. Autogolul lui Bejan şi execuţia perfectă a lui Hoban au stabilit scorul final, 5-1 pentru clujeni, iar CFR are din nou cinci puncte peste FCSB în fruntea Ligii 1.

În aceste condiţii, ardelenii au nevoie de un punct cu Universitatea Craiova duminică pentru a sărbători al doilea titlu consecutiv, asta dacă FCSB va învinge la Sfântu Gheorghe, sâmbătă. Dacă roş-albaştrii nu vor câştiga, atunci clujenii vor fi campioni înaintea meciului cu oltenii.

Astra Giurgiu

Santos
Radunovic
Cestor
Bejan
Dima
Roşu
Moise
Biceanu
Balaure
Alibec
Gheorghe V.

Au mai intrat: Llulaku, Zoua, Begue. Antrenor: Costel Enache

CFR Cluj

Arlauskis
Camora
Boli
Vinicius
Manea
Culio
Bordeianu
Djokovic
Costache
Omrani
Deac

Au mai intrat: Păun, Ţucudean, Hoban. Antrenor: Dan Petrescu

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.