foto: Alexandru Botezatu

Universitatea Cluj nu-şi revine nici după instalarea lui Adrian Falub în postul de antrenor principal.

“Studenţii” au pierdut, 2-3, meciul cu Dunărea Călăraşi din etapa a şaptea a Ligii a II-a şi au căzut pe locul 19 în clasament, iar promovarea pare o utopie la Cluj.

Universitatea a început bine, totuşi, meciul de la Călăraşi, iar Florescu a ratat o şansă imensă în primul minut. Mingea trimisă spre poartă de mijlocaşul clujenilor a fost respinsă de Calancea, iar din cornerul rezultat Kay a deschis scorul cu o lovitură de cap.

Suporterii Universităţii au sperat degeaba însă, pentru că echipa lor şi-a “revenit” rapid. Acelaşi Kay a respins în centru o minge în defensivă şi i-a aşezat-o perfect lui Ekollo în minutul 26, care a înscris unul dintre golurile campionatului de până acum. Imediat, Crăciun a fost neglijent în careu şi a făcut henţ, dar a fost salvat de către Dur-Bozoancă. Portarul Universităţii a scos penalty-ul lui Bogdan Rusu, dar nu a mai avut ce face la execuţia lui Mendy, din minutul 43, iar Dunărea intra în avantaj la vestiare.

Repriza secundă a început, practic, de la accidentarea lui Goga, care a fost înlocuit de Vlad Mihalcea, aflat la debut pentru “U”. Fazele fixe au fost punctul forte al clujenilor în acest meci, iar dintr-un nou corner celălalt fundaş central al Universităţii, Artur Crăciun, a reuşit să egaleze. Dacă la fazele fixe clujenii au stat bine, defensiva a fost praf în meciul de la Călăraşi.

Jucătorii lui Pustai au ratat două şanse incredibile la poarta lui Dur-Bozoancă, iar apoi Crăciun a mai făcut un penalty, de această dată acordat uşor de către central. Şandru nu l-a mai lăsat pe Rusu să bată şi l-a învins pe portarul Universităţii în minutul 77. Cu o formaţie clujeană incapabilă să mai producă ceva periculos la poarta lui Calancea, meciul s-a terminat cu a cincea înfrângere din şase meciuri pentru “U” în campionat.

Mai ruşinos este, însă, locul 19 pe care a coborât echipa clujeană după victoria celor de la Pandurii Târgu Jiu cu Metaloglobus, iar în runda următoare pe Cluj Arena vine Petrolul Ploieşti.

Dunărea Călăraşi

Calancea
Mendy
Şandru
Crişan
Săbăngeanu
Preoteasa
Boboc
Zete
Gliga
Rusu
Ekollo

Au mai intrat: Sârbu, Marone, Moise. Antrenor: Cristian Pustai

“U” Cluj

Dur-Bozoancă
Gomes
Kay
Crăciun
Takacs
Dican
Ceitil
Florescu
Goga
Pârvulescu
Pop Al.

Au mai intrat: Mihalcea, Taub, Burghele. Antrenor: Adrian Falub

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte

1 COMENTARIU

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.